https://www.amateri.com/cs/lide/2921531/Tuhle dívku jsem měl uloženou taky nějakou dobu, na fotkách mi přišla fajn, cena příjemná. Když jsem měl konečně cestu okolo a chuť na pár doteků, domluvil jsem se na masáži, domluva přes AM rychle a v pohodě. Hodinu před jsem měl ještě potvrdit.
Po příjezdu jsem měl ve tmě problém dům trochu najít... Ale trefil jsem nakonec správnou branku. (posléze jsem zjistil, že to je přímo wellness/swingers klub v želešicích, proto možnost té vířivky)
Otevřela mi romka, což jsem trochu nečekal, fotky odpovídají, ale jsou dobře udělané/barevně upravené (možná), takže mě to nenapadlo, že bude dívka až tak tmavá. Ale co, romku jsem chtěl taky někdy zkusit, tak si říkám, proč ne. Navíc jsem chtěl stejně jen masáž s ručním zakončením. V celém domě bylo pořád přítmí, takže jsem ji pořádně neviděl, ale úsměv ve tmě celkem sympatický, 30 let klidně může mít, typicky oplácaná romka, s pořádným bříškem, ale ne nějak moc tlustá, tak 70 kg bych tipnul, ale líbilo se mi, jak je ta větší hmota zformovaná, prsa trochu větší než do ruky.
Sprcha s ručníkem hned po příchodu nabídnuta, bohužel moc netekla, takže trvalo, než jsem se v ní umyl, navíc je vedle vířivky v hlavním prostoru, kde probíhala i masáž, takže to bylo takové zvláštní, ale odešla, než jsem byl připravený. Co musím vytknout tak hudba- rádio Singl fakt není dobrý podklad pro masáž, a přišlo mi tam trochu chladněji, než bych si při masáži představoval.
K masáži - ve zkratce, nic moc, mám rád když je buď dobrá opravdová masáž, doprovázená citlivějšími doteky a zakončená pořádnou hoňkou, nebo opravdu erotická, nejlépe téměř tantrická s jemnými doteky které mají smysl... Tady to nebylo ani jedno... Takové nic neříkající roztírání oleje po těle, sice příjemné, ale ani uvolňující svaly, ani vzrušující... Navíc nezakrývala nemasírované části těla, takže mi bylo chvílemi i trochu chladno. Po otočce na záda už to bylo mnohem lepší. Konečně se občas dotkla i ho a sama nechala na sebe všude sahat, a až jsem ji požádal o kompletní vysvlečení, tak si za mnou za chvilku vylezla a začala po mně přejíždět těma skvělejma kozama, to se mi líbilo a nakonec mě takhle v poloze na mně pěkně rukou udělala... Časově to vyšlo snad na minutu přesně hodinové masáže. Buď to tak skvěle rozvrhla, nebo náhoda, ale neměl jsem rozhodně pocit, že se mnou někam spěchá... Takže nakonec převážně pozitivní pocity, vše asi odpovídající ceně, i když na opáčko čistě na masáž to za mě nebude... Ale až budu mít chuť na sex s romkou, tak toto bude dost možná moje volba...
Hodina 1200,- ruční zakončení
Hodina 1500,- sex - zakončení
Hodina 1700-2000,- vířivka a....