Hledat  

Thalie2222 - AM

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Thalie2222 - AM

Příspěvekod Fuckingshit » sob 12. dub 2025, 16:27

Domluvil jsem se na setkání s touhle slečnou, která naslibuje hory doly, ale následně si to udělá po svém - nedoporučuji.
Našel jsem jí na AM: https://www.amateri.com/cs/lide/3175087/Thalie2222
Mimochodem je to tahle:
https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... 10&t=13499 Pendlerka odněkud z Liberce, co pracovala dříve v Nymfis.
Na profilu se prezentuje jako nějaká top zkušená masérka, která se vyzná, samozřejmostí je prý společná sprcha před i po, doteky možné všude, zakončení v poloze 69, atd. Ve zprávě napsala, že není problém ani facesitting. Na fotce pěkná mladá štíhlá holka, tak jsem vyrazil. Akorát teda cena 3000. A jaká byla realita?

V domluvený čas se u dveří na chodbě dohadovala s předchozím klientem a napsala mi, že mám jít nahoru do té rutyky. Už mi bylo jasné, že to nebude moc na úrovni, když takhle řeší příjem klientů, jinými slovy diskrétnost má úplně u píči :roll:
Borec od pohledu nějaký mladý UA-čko ze stavby a vůbec mě to nezajímalo, co tam spolu řeší, ale příjemný mi to teda nebylo do toho vstupovat.
Zabouchla dveře a holka celkem rozrušená, chvíli přemýšlím, jestli raději nedám otočku, ale zůstal jsem. Ke mě se chovala celkem normálně, akorát byla taková rozlítaná, pořád běhala po bytě a něco uklízela a při tom na mě mluvila, místo toho, aby se mi normálně věnovala, takže vytváří dojem hrozného spěchu :roll:
Na společnou sprchu nebylo ani pomyšlení, v té atmosféře, ani mě se moc nechtělo. Ale ptám se na to. Pohotová odpověď, prý bude až po masáži. Haha
Masírovat vůbec neumí, bylo to málo intenzivní a bylo znát, že po chvíli už ani neví co má dělat. Do toho na posteli bluetooth reproduktor a docela nahlas.
Za to lísat se celkem umí, erotika zde byla full. Jezdila mi kundičkou přes péro, až mě málem udělala. Pak si mě hezký zasedla a dodělala rukou. Dobrá práce a tím to trochu vykompenzovala. Společnou sprchu prý už nestihneme, je málo času, příště...
Na závěr to totálně posrala tím, že já ještě nebyl oblečený a ona přiběhla k interkomu u dveří a máčka bzučák se slovy "pouštím dalšího pána". Wtf? Ani nějaká připomínka s časem, ale rovnou tohle? Prostě přesně po hodině už nabíhá další, zas to má úplně u píči a nemůže pár minut počkat :shock: Mimochodem co nějaká sprcha u ní mezi klienty? Kdy dává? :mrgreen:
Byt opouštím s pocitem, že mě sice hezky udělala, ale jinak je to totální kravka. Na to, kolik inkasuje, tak uspěchaný přístup a docela hodně ojebů. Na schodech potkávám toho dalšího klienta, zcela překvapivě zase nějaké UA-čko od pohledu, muž z východu.
Naložte s informacemi, jak uznáte za vhodné a já si musím dát zase nějakou dobu detox od erotických služeb v Brně :|
Fuckingshit

Zpět na Dívky z Brna na masáže