Hledat  

Míša 604883208

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Míša 604883208

Příspěvekod Milan23 » pát 4. dub 2025, 20:08

Dnes sem zavítal u slečny Míši ,musím napsat ,že dlouho sem nedostal takovou masáž nevynechala ani kousek místa na těle a jako bonus dvojité vyvrcholení v cenně.Doporučuji .Ma hezkou postavu je milá .Dokonce sem měl nahřátý ručník dostal sem pantofle aby me nebyla zima na nohy kdyz sem přecházel z koupelny do pokoje, opravdu na úrovni .Čas také dodržela
Milan23

Re: Míša 604883208

Příspěvekod bkel » stř 9. dub 2025, 17:27

Díky za recenzi. Jaké má prosím ceny? A je to se vzájemnými doteky?
bkel

Příspěvekod Milan23 » stř 9. dub 2025, 18:33

2 tisíce hodka a 1200 30 min .Doteky jen zadeček a prsa ale respektoval sem to .Kalhotky mela dole
Milan23

Příspěvekod Ppvl » čtv 10. dub 2025, 14:38

Míša je opravdu šikovnà není to žádné patlani oleje po těle .Erotická část taky krásný .Pokud chcete sáhnout na intimní místa tak to u míši nehledejte to je takové asi jediné mínus ale respektovat se to musí .Zadek a prsa ji nevadí .Příjemná atmosféra .Postava pěkná pevná prsa asi trojky zadek pevný .
Ppvl

Příspěvekod JARkop » pát 18. dub 2025, 7:08

na masáži sem byl uplne poprvý takže nováček .Nemám s čím porovnat ale za mě super.Domluva přes zprávu .Přijel sem na adresu ještě ten den a jako milovník přírody tak místo nádherný neslyšíte žádné auta neuvidíte ani živáčka nikde.Jen ptáky jak zpívají jelikož je to v menší vesničce,ale nějak mě to neodradilo.Vystoupím z auta a vidím v okně menší blondýnku .Myslím že koukala kdo asi přijíždí .Tak jak já sem byl nervozni kdo me asi otevre tak i ona byla nervozní kdo přijede.Jdu ke dvřím a otvírá opravdu malá slečna blondýnka sympaticka a usmevava.Přivítá mě a jdeme do pokoje .Místnost je sice menši ale utulna všude svíčky nadchlo mě to velké zrcadlo co sem měl přímo před sebou takže sem se mohl koukat jak se tam vlní u te masaze .Předává mě ručník pantofle a jdu do spchy ještě se tedy omlouvala že zrovna čistila koupelnu že to tam bude zapáchat savem bylo to tam jak na bazénu ale to sem nijak neřešil.A ted k masáži olej byl nahřátý přikryla mě teplou dekou nohy a začala masírovat má dost malinký ruce ale sílu v rukách má takže to nebylo žádné šmrdlání.masírovala mě i prsty na nohách fakt uplne všechno nic nevynechala.Došlo na část kdy jsem se mel otáčet obešla si me a stoupla si ze zadu nad hlavu prsa sem měl až skoro v puse velmi zajimavý pohled takto ze spodu .Masáž tělo na tělo vynikající .A ted k vyvrcholeni přesně věděla jak na to oddalovala moje vyvrcholení několikrát což sem uvítal hráala si .A věděla co se mě líbí.Za mě opravdu kvalitní hodinka a nelituji .Nedělá žádné příplatky ale respektoval sem Vše tak jak to má na inzerátu .Míša není žádná hloupa ženská takže jsme si i pokecali .Míša mě podává ruku a děkuje že sem přišel a já odcházím .Odcházím s pěkným zážitkem a s dobrým pocitem že sem peníze nevyhodil jen tak z okna .
JARkop

Zpět na Dívky z Brna na masáže