Nikdo nic, tak jsem zkusil. Fotky a udaje z inzeratu sedi. Je to mlada mala ukrajinka, ale umi velmi dobre cesky. Domluva po telefonu OK. Adresa jakou uvadi sedi, Brno kousek od Pisarek v bytovce. Pekny opraveny soukromy byt, svicky atmoska OK, vyssi matrace na zemi.
Holka neni v ksychte aspon podle me moc atraktivni, typicka obycejna ukroska, ale ty kozy jsou fakt super (jsou pravy zadnej bakelit) a telo taky fajn. Je to jeste mlady telatko, ale fakt mila. Moc toho nenakeca, ale ma obrovskou snahu (porad se pta co jeste chces, omlouva se ze se jeste uci, udela co si reknete). To jsem jeste nezazil, od ni by se tento pristup mohla lecktera ucit. Byly tam naznaky GFE ikdyz neuvadi.
Ukecal jsem cenu 2000/h za masaz vcetne poctivyho B2B, vzajemne masaze, bdsm formou bice a pout. Odchazel jsem za hodinu a pul vcetne sprchy pred a po, tudiz cas nehroti na vterinu. Nabizi toho dost vcetne PA. Za me super zazitek, mlada stavnata koc s fajnovyma kozama, normalni domluva, pri masazi naha, necha na sebe sahat vsude, nechala me ju i dlachnit (kdybych nemel za vterinu dvanact, mozna by se nechala na neco zlomit, nejak jsem to z ni citil, ale bohuzel propasl).
Jediny co bych vytkl byl handjob. Myslel jsem ze mi ho opakovane urve, ale pokazde co jsem ji upozornil omluvila se a snazila se byt jemnejsi, ale nejak na to jeste nema cit.
A masaz byla celkem poctiva, zadny obycejny hlazeni, fakt se snazila az mi prokrupala par obratlu

. Stacilo si rict, vyhovela ve vsem.
Oproti nasim nadheram ma vazne vysokou pridanou hodnotu, tak klidne zkuste dokud nezvedne ceny a nezkurvi se. Ja odchazel spokojenej.