Jerry2 píše:Jo když někdo přijde takto rozklepany jako vy , spoceny ,začne něco mekotat mezi dveřmi že to asi nedáte ,tak byla otočka.Slysel sem že se paní z vás zvedl žaludek.
A že se Ti hned musela svěřit a Ty sis to tak hezky spojil dohromady

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Jerry2 píše:Jo když někdo přijde takto rozklepany jako vy , spoceny ,začne něco mekotat mezi dveřmi že to asi nedáte ,tak byla otočka.Slysel sem že se paní z vás zvedl žaludek.
Jirka66 píše:Zdravím všechny, dneska jsem chtěl navštívit, ale otočka mezi dveřmi,to se nedá hodnotit
Jerry2 píše:Jirka66 píše:Zdravím všechny, dneska jsem chtěl navštívit, ale otočka mezi dveřmi,to se nedá hodnotit
Spoceny děda ,co se rozklepal
Jerry2 píše:Pánové já nejsem masérka jak máte dojem.
Jerry2 píše:Tak oproti recenzi zlepšení v masáži,oral dokonalý opravdu,paní je hravá a baví ji to.Nyni nabízí i zakončení sexem a je velmi příjemný i sex,je vidět že si to užívá .U masaze sem neměl problém,opravdu svalstvo uvolní.Je komunikativní a domluva i průběh masáže vpohode.Kour z cigaret jsem necítil ale v chodbě byl cítit osvěžovač,takže nyní pohoda.Přijemny vzhled odpovídající 40 letům ,jak bylo psáno originál je lepší než fotky.Sprcha byla nabídnuta ,využil jsem ji.Vse vpohode akorát tedy starší dům ale to není předmětem masáže a je dostačující plně.Cena 1000kc masaž s oralem ,se zakončením sexem 1200 a já měl i masáž tělo na tělo,vcelku podařenou,řekl bych že kvalitní a cena byla 1400 za hodinu a byl jsem spokojen.Mohu doporučit nejen spořivým pánům ale aji těm co si chtějí užít kompletní servis i s masáží.Opravdu asi podstatné zlepšení v masáži.Vratil jsem se tam a opět pohodové a ikdyz nebylo zakončení sexem podruhé,tak ten oral je velmi dobrý.Jednani má paní super a hned na začátku informuje co je možné a kolik to stojí.
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků