|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Jurasxxx píše:Danielle tam skončila, jestli ještě bude masírovat sama neví.
Roman87 píše:Jurasxxx píše:Danielle tam skončila, jestli ještě bude masírovat sama neví.
A na to jsi přišel jak ? Já už ji našel a pokračuje sama na sebe a neskončila tam sama od sebe ale mají tam ty holky nějakého debila co jim bere polovinu peněz a chová se k nim jak šašek
mr.univerzalum píše:Měl by někdo na ní kontakt prosím, byla opravdu milá. Jsem nechapal proč na Am byla pak misto Lucky19901990 nějaká jiná, se kterou jsem si nepsal.
A Bara mi napiše, že ji zaskakovala kolegyně. Kdo ví kde dělá Daniela/lucka nebo kontakt.
Jurasxxx píše:Ta lucka19901990 se jak jmenuje v tom studiu? Nikdo s tím jménem tam není, ale na amatérech normálně komunikuje. Mám pocit, že jsem se dnes s luckou domluvil, ale v podniku mi otevřela holka, která si myslím nebyla ona, i když tvrdila, že je, ale masáž teda nic moc, oproti tomu, co je zde k lucce popsáno a sahání na kundičku se nesmí ani s příplatkovou verzí. Byl jsem u Amélie, jak si říká v tomto podniku.
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků