Hledat  

Izi 704 774 019 / 704774019 (leonita25)

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Izi 704 774 019 / 704774019 (leonita25)

Příspěvekod croisante » stř 29. kvě 2024, 8:57

Vyzkoušel jsem Izi https://dobryprivat.cz/divka/izi-2/. Domluva taková, že jsem se nedovolal, ale ozvala se sama přes SMS, takže domluva výhradně přes SMS, v podstatě bez problémů. Udávaná lokalita v Lískovci v podstatě platí. Masíruje přímo doma, byt je klasika v paneláku. Dorazil jsem, volám, prý ať zvoním na zvonek s příjmením :-). Tak jako OK, proč ne.

Tak mi otevřela, nebylo to úplně to, co jsem dle fotek čekal, ale zase jednání slušné, tak proč tomu nedat šanci. Fotky jsou zcela jistě její a odpovídají realitě, jen jsou prostě fakt správně nafocené. Menší zadek, drobnější postava, ale prsa krásná, přírodní. Jak už jsem psal, masíruje doma, přesněji v obýváku na matraci. Všude hračky, fotky dětí, věci standardní výbavy bytu etc., prostředí zkrátka takové neerotické. Tak jsem byl z toho chvíli takový špatný a skoro si říkal, že se na to vykašlu. Což jsem, naštěstí, neudělal. Začátek masáže klasicky na břiše, chvíli se snažila i o něco jako masáž, ale při jejích parametrech nemá potřebnou sílu, nicméně i přesto dobré. Konverzace plus mínus OK. No, pak ji to klasické masírování asi přestalo bavit a začala erotická masáž - nebojí se zejména B2B, to jako fakt jedno z nejlepších B2B, co jsem zažil. Otlapkávat se nechá všude, umí se perfektně tvářit, že ji to baví (nebo ji to baví). Byla to celkem jízda. Zvláštní znamení - líže (skoro všude) a nemůžu říct, že by to bylo nepříjemné. Po otočce opět vrchovatě B2B, zakončení klasické ruční, prostě umí.

Poté koupelna ("nepořádku si nevšímej", ale nevšimnout si nelze) a auf wiedersehen, čas překročen o cca 10 minut.

Masáž vynikající, ale prostě ona není ten typ, který bych vyhledával, asi opakovat nebudu. I kvůli tomu prostředí. Platil jsem 2k.

A je možné, že je to Amy Bella, viz https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... p?p=103366, asi by to odpovídalo popisu.
croisante

Re: Izi 704 774 019 / 704774019 (leonita25)

Příspěvekod modusvivendi » stř 29. kvě 2024, 11:04

No tak v udávaných 34 letech se v inzerci hlásit do kategorie lolitka mi připadá poněkud mimo mísu.

Jinak samozřejmě děkuji za recenzi. Bohužel takových recenzí je tu málo.
modusvivendi

Příspěvekod 998452 » stř 29. kvě 2024, 13:35

Croisante, ano, je to Bella (Izabella, Izi...) z toho odkazu na vlákno Amy a Bella.
998452

Příspěvekod croisante » čtv 30. kvě 2024, 13:19

modusvivendi píše:No tak v udávaných 34 letech se v inzerci hlásit do kategorie lolitka mi připadá poněkud mimo mísu.

Jinak samozřejmě děkuji za recenzi. Bohužel takových recenzí je tu málo.

Té lolitky v inzerátu jsem si nevšiml. Na druhou stranu, když odmyslím ta prsa, přidám, že masíruje skoro ve tmě, tak díky té její drobné postavě bych věřil, že si něco takového lze při masáži představovat :D
croisante

Příspěvekod nothing0 » pon 3. úno 2025, 12:12

Navsteva par tydnu zpatky. Izi masirovala ve Starem Liskovci v byte, kde evidentne zije i s rodinou.

Na poprve se mi nepodarilo dovolat, ale po chvilce mi Izi poslala SMS s textem, jestli chci na erotickou masaz - takze tady bacha, aby si zpravy treba nevsimnul nekdo kdo nema. Po zavolani zpet jsem se uz v pohode domluvili, Izi byla zrovna volna, takze jsem hned vyrazil a cca za hodinu uz byl u ni. Fotky v inzerci odpovidaji, vek bych odhadoval trochu vic. Oblicej byl trochu zklamani.

Masaz probihala na matraci na zemi v pokoji, ktery jindy slouzi asi jako detsky pokoj (PSko, klavir). Masaz zacala tradicne na brichu, ale i tady to bylo prijemne. Izi se rychle venovala tem dobrym mistum i z teto pozice. Do masaze zapojuje hodne libani na telo, ale libala i koule a hraz (oral nebyl a ani jsem se na nej neptal). B2B bylo taky, ale nebylo to to hlavni. Vetsi cast masaze tak probihala na brise/ na ctyrech, coz bylo v dane situaci strasne prijemne. Kvalitne to pokracovalo i pro otocce. Stale se pusou venovala koulim, u toho prihonovala, zapojovala i prsa. Placeno po masazi 2200/hodina. Opakovani pravdepodobne bude.
nothing0

Příspěvekod honzakouris » pon 3. bře 2025, 18:10

U Izi jsem na masáži byl asi před 2 měsíci. Musím říct, že prostředí je fakt velký špatný, a i vzhledem to není žádná sexbomba, ale zase masáž je jedna z nejlepších, co jsem kdy v Brně zkusil.. Má to náboj od začátku do konce, líbání a lízání z její strany velmi příjemné, krásně vzdychá, nechá na sebe krásně sáhnout, žádný, tohle ne a tamto ne...masáž fakt dobrá a určitě zopakuji... když přežijete to prostředí před a po masáži, tak při masáži vám to fakt nevadí... cenu si nepamatuji, ale na brněnské poměry byla z těch nižších...
honzakouris

Zpět na Dívky z Brna na masáže