Tak mi otevřela, nebylo to úplně to, co jsem dle fotek čekal, ale zase jednání slušné, tak proč tomu nedat šanci. Fotky jsou zcela jistě její a odpovídají realitě, jen jsou prostě fakt správně nafocené. Menší zadek, drobnější postava, ale prsa krásná, přírodní. Jak už jsem psal, masíruje doma, přesněji v obýváku na matraci. Všude hračky, fotky dětí, věci standardní výbavy bytu etc., prostředí zkrátka takové neerotické. Tak jsem byl z toho chvíli takový špatný a skoro si říkal, že se na to vykašlu. Což jsem, naštěstí, neudělal. Začátek masáže klasicky na břiše, chvíli se snažila i o něco jako masáž, ale při jejích parametrech nemá potřebnou sílu, nicméně i přesto dobré. Konverzace plus mínus OK. No, pak ji to klasické masírování asi přestalo bavit a začala erotická masáž - nebojí se zejména B2B, to jako fakt jedno z nejlepších B2B, co jsem zažil. Otlapkávat se nechá všude, umí se perfektně tvářit, že ji to baví (nebo ji to baví). Byla to celkem jízda. Zvláštní znamení - líže (skoro všude) a nemůžu říct, že by to bylo nepříjemné. Po otočce opět vrchovatě B2B, zakončení klasické ruční, prostě umí.
Poté koupelna ("nepořádku si nevšímej", ale nevšimnout si nelze) a auf wiedersehen, čas překročen o cca 10 minut.
Masáž vynikající, ale prostě ona není ten typ, který bych vyhledával, asi opakovat nebudu. I kvůli tomu prostředí. Platil jsem 2k.
A je možné, že je to Amy Bella, viz https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... p?p=103366, asi by to odpovídalo popisu.