Hledat  

Relax Body Touch - Darja

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Relax Body Touch - Darja

Příspěvekod bobabobek2 » pát 2. srp 2024, 21:51

Po delší době semka hodím také pár řádků. Dal jsem si na chvíli pauzu, ale letní dny a zkracování sukní mělo na tu "třetí" dolní končetinu takový vliv, že ovlivnil mé vrchní končetiny, aby do internetového prohlížeče vyťukaly adresy s lechtivými podniky. Řekl jsem si, že začnu polehoučku a zároveň i zkusím něco nového v podobě erotické masáže. Rovnou řeknu, že jsem očekával snadnější výběr - přeci jen masérky, které pomalu v každé druhé větě mají informace typu "nejedná se o sexuální služby", "neposkytuji sex" atd. by mohly mít trošičku lepší fotky než co jsem našel. Ve výsledku se mé rozhodování o mém masážním poprvé zúžilo na studio "Amulet" (respektive další tři názvy) a "Relax body touch". Amulet má super kalendář dostupnosti dívek, ale minimum informací o nich (některé toho času ani nebyly v galerii). Relax má zase skvělé fotky, ale dozvědět se konkrétní dostupnost z webu nelze. Naštěstí obě studia velice rychle komunikují přes Whatsapp.

Jelikož jsem se nebyl schopen rozhodnout, informoval jsem se, že v požadovaný večerní čas budou k dispozici tři dívky (s informací, že kdyby někdo přišel dříve, tak možná méně) a domluvil si výběr na místě. Favoritkami byla Týna, Darja a Nina. Studio sídlí přímo v areálu sport centra Balkán (zvonek u šedé brány vás diskrétně pustí na vedlejší dvůr se vstupem do studia). Na místě na mě čekaly jedny pánské boty a dvě slečny Nina a Darja (Týnu mi tedy někdo vyfouknul). Vzhledově bylo poznat, že Darja je přece jen mladší (Nina byla zase sportovnější postavy). Pro Darju nakonec rozhodly větší masérské předpoklady (čti prsa). Bylo to těžké rozhodování, ale "kmen rozhodl" a s poděkováním jsem se rozloučil s Ninou. Co je super, tak hned u vstupu mají něco jako "masážní lístek", kde se mnou Darja důkladně probrala všechny možnosti a ceny (včetně možnosti masáže s Ninou - asi si všimla mé nerozhodnosti). Dále je také možnost platit kartou, ale je otázkou, jak se to potom objeví třeba na výpisu :D . Na začátek jsem zvolil klasickou B2B masáž na 45 minut. Celkově prostředí opět působí velmi příjemně - decentní osvětlení, příjemná aromatická vůně a tichý hudební podkres. Dostal jsem asi největší nadýchaný ručník a byl odeslán do sprchy. Po příchodu jsem se ještě (možná trochu blbě) ujistil, že Darja bude při masáži nahá (jelikož do té doby měla slušivou černou noční košilku). Zároveň s odpovědí si Darja košilku odložila (ocenil bych trochu více smyslnosti) a vyzvala mě k zalehnutí na postel. Tady vidím asi hlavní negativum - postel byla na můj vkus hodně měkká a naše dvě živé váhy v jistých chvílích na sobě, jí dávaly dost zabrat. Na tvrdší posteli by určitě více vyniknul masérský zážitek. Takto jsem si spíše užíval samotnou masáž. Prvních cca. 20 minut na břiše po mě Darja klouzala intenzivně celým tělem (jediné co nezapojila přímo, byly intimní partie). Tady naopak měkká postel působila pozitivně a masáž ňadry byla velice intenzivní. Poloha na zádech pak byla příjemná i po vizuální stránce. Dokonce jsem zvažoval připlatit si za vzájemné doteky, ale nevěděl jsem jak probíhají (blbec jsem se mohl zeptat) ani kolik času nám zbývá. Během masáže probíhal i docela příjemný pokec (mimochodem nečekaně podle jména je z východu). Posledních cca. 15 minut bylo věnováno ruční práci. Tady jsem měl trochu obavy neboť když "to" nemám ve svých rukou, málokdy to dotyčná dotáhne do úspěšného konce. Tady tomu však díky kombinaci změny tempa a hraní si s varlaty nebyl vůbec problém. Po konci si Darja ještě na chvíli přilehla a následně mě opět poslala do sprchy. Celkově hodnotím víc než pozitivně (ano, cena je vyšší) - prostředí super, Darja je pěkná a z názvu studia "relax" proběhl úspěšně :) Dovedu si představit s Darjou a její postavou i něco víc, ale jakožto nezkušený z masáží jsem se ani na to ani neptal (cíl byl pořádně relaxovat).

Rovnou doplním i druhou zkušenost bohužel už méně pozitivní. Navnaděn pozitivním zážitkem jsem chtěl zkusit jinou masérku takže jsem si opět ověřil dostupnost v daný den s preferencí Elis, Anet a Týny. Všechny 3 v daný den pracovali a v dostupný čas jsem si mohl přijít vybrat (opět za předpokladu, že nebudou obsazeny). Bohužel v daný čas po otevření mě nečeká ani jedna nýbrž jiná (podle fotek El). Co mi bylo trochu proti srsti, že hned vzala do ruky zmíněný "lístek" a začala se domlouvat jakou službu si zvolím. Když viděla, že úplně nejsem nadšený, tak padlo něco v tom smyslu ať chvíli počkám a odešla za dveře kde byla slyšet rozmluva, aby se po chvíli objevila Anet, že tedy je k dispozici i ona. Bohužel možná můj chybný dojem, že El ještě neměla dnes dost klientů, tak na nerozhodného byla vyslána i ona (proč teda najednou mohla i druhá), mě přiměl k rozhodnutí celou návštěvu odpískat. Možná ještě doplním, že El rozhodně není neatraktivní, jen nebyla můj typ (opět o něco starší a menší poprsí). Anet oproti tomu měla masážní výbavu větší a to obzvlášť oproti její menší postavě. Ještě jsem si stihl všimnout piercingu v obličeji, ale nic šíleného.
bobabobek2

Zpět na Dívky z Brna na masáže