Hledat  

Kleopatramasaze +420604666440 amatéři

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Kleopatramasaze +420604666440 amatéři

Příspěvekod manzes » sob 2. lis 2024, 12:21

Podělím se o velice negativní zkušenost s https://www.amateri.com/cs/lide/2107410/Kleopatramasaze.
Zřejmě nějaká psychicky narušená ženská, která si dělá ráda prdel z lidí. Volal jsem několikrát na uvedené číslo. Vzala mně to až asi napopáté. Volal jsem asi kolem jedné hodiny po obědě. Domluva na ten den na 19 hodin s tím, že mně zhruba hodinu předem pošle přesnou adresu. Zatím mně jenom sdělila, že je to Ukrajinská ulice. Domluva v telefonu vypadala z její strany úplně v pohodě, bez problémů odsouhlasila, že bych si představoval hodinovou vzájemnou masáž a orál za 2000. Říkal jsem jí jasně, že potřebuju nějaký čas na cestu, že zhruba v těch 6 budu vyrážet. Ještě jsme si vzájemně popřáli hezký den. Zhruba v 6 vyrážím na cestu s tím, že přesnou adresu se dozvím po cestě. Na několik mých SMS žádná odpověď, to stejné na volání. Začínal jsem tušit výmrd, ale přesto jsem dorazil až na tu Ukrajinskou. Po chvilce se vydávám nasranej na zpáteční cestu. Ještě jí posílám nějakou už lehce urýpanou SMS, že jak má napsáno na amatérech, že od ní odcházejí klienti vždy spokojení, tak že by si tam měla dopsat, že pokud se k ní dostanou a nejedou k ní zbytečně jako blbci. Po chvilce mně přichází omluvná SMS z jiného čísla, potom mně vysvětluje, že je to její druhý a prý soukromý telefon. Přiznávám bez mučení, že mám sto chutí ho sem hodit taky, ať si holka užije trošku otravování i na soukromý telefon, protože něco podobného se s odstupem asi 14ti dní opakovalo znovu!!! A to jsem jí volal, nevzala to, a pak mně sama volala. Když jsem jí popisoval, že už jsem tam byl jednou zbytečně, tak jsme se vzájemně ujišťovali, že pokud by někdo z nás nemohl, tak že to dá tomu druhému vědět!!! Tentokrát už jsem jí teda napsal, že zřejmě není normální a ať si dělá laskavě prdel z někoho jiného. To už se ani neunavovala jako poprvé nějak vysvětlovat a omlouvat se jako napoprvé, že prý musela někam nutně odjet. A to mně ještě napoprvé při té omluvě slibovala slevu při příští návštěvě.
TAKŽE DOPORUČUJI TUTO NESPOLEHLIVOU PIZDU IGNOROVAT A NECHAT VYHLADOVĚT!!! :evil:
manzes

Re: Kleopatramasaze +420604666440 amatéři

Příspěvekod christopher » sob 2. lis 2024, 13:08

Brněnský standard, stačilo napsat objednal jsem se, všechno bylo v pořádku, přijel jsem na místo a nedovolal jsem se. Tohle je klasika i holek co tu mají jinak kladné hodnocení, nebo už nepracují.
christopher

Příspěvekod nucleoner » sob 2. lis 2024, 17:39

Pokud se nepletu podle fotek a stylu inzerátu, jedná se o starou známou firmu která má XX profilů a čísel.
Tady má už několik vláken.
Stačí si zadat například Sedmikráska111, perla2020 atd a počtěte si. To co se stalo vám je u ní běžný standard.
Rozhodně se vyhnout obloukem, viz.recenze u nickú které jsem uvedl. Možná k tomu může říct někdo víc. Za mě rozhodně nebrat.
nucleoner

Příspěvekod Pauline » čtv 24. dub 2025, 14:18

Ta ještě na amaterech existuje? Teď se vystavuje na Tik toku jako Večernice1 :lol: zřejmě nemá klienty tak je loví tam :lol: vůbec nedává na odiv svou profesi..tak a teď budeme všichni na policii jak ráda vyhrožuje
Pauline

Zpět na Dívky z Brna na masáže