Hledat  

Nymfis - Klér

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Nymfis - Klér

Příspěvekod xnude » pát 29. lis 2024, 9:13

Jaké máte zkušenosti s touto dívenkou? Dodržuje služby a čas?
xnude

Re: Nymfis - Klér

Příspěvekod rbroucek » pon 2. pro 2024, 10:08

Byl jsem u slečny a mám z toho hodně negativní zkušenost. Masáž se vzájemnými doteky na hodinu za 3000 Kč. Slečna otevřela znuděná a unavená. Poslala mě ihned do sprchy, ani nenabídla společnou sprchu ačkoli po telefonu byla slíbena. Pak mě nechala asi 10 minut čekat na posteli než přišla. Táhly z ní cigarety. Vlastní masáž jenom rozpatlávání oleje. Žádný náznak erotična. Otočená vždy tak, aby se jí nedalo dotýkat na intimní partie. Během masáže jsem si vyslechl, kolik chlapů dnes vyhodila, když se jí snažili dotýkat na intimní partie. Slečna má mnoho jizev na stejně. Když jsem se zeptal, z čeho to je, pak jsem se dověděl: "Ty jsi neměl nikdy takové nálady?". Ne, to jsem opravu nikdy neměl. Pak jsem na větším stolku uviděl položený nůž a už jsem začínal mít obavy o svoje zdraví. Když jsem slečnu pohladil po zadku a zamířil mezi nohy, ačkoli masáž klitorisu byla po telefonu slíbena, štěkla na mě TAM NE!. Po o otočce slečna na 5 minut odešla prý na záchod. Pak mě s vypětím všech sil udělala. Zbývalo 15 minut ale poslala opět mě samotného do sprchy, že prý je čas na to rezervovaný. Na dotaz, zda tedy půjde se mnou, když je to v ceně, odpověděla, že by jindy šla, ale dnes nemá náladu. Odcházel jsem o 5 minut dříve, než jsem měl zaplaceno.

Shrnutí - masáž: 2/10, vzhled: 9/10, přístup: 4/10
Opakování rozhodně ne.
rbroucek

Příspěvekod xnude » pon 2. pro 2024, 12:52

Zkusil jsem jít za slečnou, ale abych pravdu řekl, moc jsem neočekával. Očekávání se bohužel potvrdilo. Slečna nebyla vůbec vstřícná, masáž velice odbytá jak za trest. Společná sprcha nenabídnuta, doteky pouze na zadek a prsa. Jak tady někdo psal, má jizvy na noze a má také nějaký ekzém na těle, který se snažila zamaskovat. Když jsem se jí zeptal, co to je, tak mi řekla, že to má z jídla. No podle mě to byla nějaká pepitoriaza - virové onemocnění nebo něco na ten způsob. Takže jsem se docela bál, abych to nechytl také. Odcházel jsem dřív, takže čas nedodržela. Opakovat masáž určitě nebudu, protože u tantra masáže očekávám relax, kvalitní masáž, pohlazení, vzrušení ale i popovídání a hlavně dobrou a přátelskou atmosféru a to mi u ní rozhodně chybělo...
xnude

Příspěvekod LastVirgin » úte 24. pro 2024, 19:46

Já u slečny byl několikrát, ona už vystřídala různé salony. Na pohled skutečně krásná, ale hodně svébytná a taková svá a prostě trochu bláznivá v dobrém slova smyslu (jako všichni mladí) a jinak mi v podstatě naznačila že ji to masirování moc nebaví (respektive je to klient od klienta). Žádného exému jsem si rozhodně nevšiml, ale jizvy má a z toho co mi řekla, si toho dost prožila. Nebudu tu ale tahat na světlo nějaké informace, které mi poskytla. Jakmile se k ní člověk začne chovat hezky a přestane si hrát na macho frajera, tak docela roztaje. Je to spíše než kvalitní masáž, takové povídání si s rozkošným andílkem, mazlení a hlazení a nějaké společné pojídání dobrot a hodně GFE srandy. Jo, nechám tam vždy několik tisíc, ale nevadí mi to. Ona mi nakonec i dovolila šáhnout ji do rozkroku, ale vážně až po tom co jsme se dobře poznali. Chápu ale že to není pro každého a každý na to nemá trpělivost. No od mnoha masérek vím, že se spousta zákazníků chová jako kreténi, mně se ty holky vždycky otevřou, stačí mít jen trochu lidský přístup a nechovat se jako rádoby drsňáček.
LastVirgin

Příspěvekod xnude » stř 1. led 2025, 11:09

Slečna Klér se nám nenápadně opět přesunula do dalšího salónu, tentokrát do Relax&Touch, kde se pro změnu jmenuje Kelly. Prostě ji zase vyhodili pro schizofrenní nálady.
xnude

Zpět na Dívky z Brna na masáže