Hledat  

Vivien 776032811

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Vivien 776032811

Příspěvekod atlas24 » úte 7. led 2025, 9:59

Ahoj všem. Zkouším hledat nějaké info o této masérce,ale neúspěšně. Máte někdo nějakou zkušenost? Díky
atlas24

Re: Vivien 776032811

Příspěvekod Fuckingshit » úte 7. led 2025, 19:53

Není úplně zřejmé, kterou máš na mysli... Číslo je neznámé, vyhledávač ho nezná. Co nějaký odkaz na inzerci alespoň?
Fuckingshit

Příspěvekod atlas24 » stř 8. led 2025, 13:11

atlas24

Příspěvekod Fuckingshit » stř 8. led 2025, 19:51

Ok tak u ní jsem byl minulý rok někdy začátkem léta, když ještě inzerovala jako Monika. Jen velice průměrná masáž, neosobní přístup. Holka nebyla moc sympatická, vůbec nevyužívá svůj potenciál.
Když jdu na masáž, výjimečně párkrát do roka, hodnotím jí ze dvou úhlů pohledu. Jednak po technické stránce, jak je masáž intenzivní. Potom erotická stránka, jak moc dovede holka vzrušovat, svojí vizáží, tělem, chováním, jak moc je přítulná, odvážná. Tady bych dal po té technické stránce tak za 3 (školních), trochu něco umí a sílu docela má. To erotično při masáži tady bylo za 5. Přestože holka je na fotkách celkem sexy, nic z toho jsem neviděl. Vlasy stočené na hlavě, takže z pěkné holky rázem taková průměrná buchta. K tomu žádný úsměv a nic moc nadšení ve tváři. Masíruje tak, že klečí vedle klienta po celou dobu, včetně zakončení. Moc ani nedává prostor se na ní dívat, po celou dobu jsem musel ležet hlavou dolů. Největší zklamání bylo pak body2body, dělá taky jenom z boku, že se nakloní nad klienta. Ani při zakončení rukou žádná změna polohy, mohl jsem si jenom nechat zdát o nějakém nasednutí na mě, trochu více erotiky :) Vlasy si rozpustit nechtěla, její pipku jsem za celou dobu defacto ani neviděl. Pak se ještě divila, že jsem se neuďál, ale nebylo to podle mých představ, nebo co jsem zažil jinde...
Chtěla dvojku za hodinu a bylo to ve studiu Relax body touch vedle klubu Sport Balkán. Od té doby vystřídala už několik salonů, co jsem si tak letmo všiml, když občas někde vidím její inzerci.
Naposledy upravil Fuckingshit dne ned 12. led 2025, 23:17, celkově upraveno 1
Fuckingshit

Příspěvekod atlas24 » ned 12. led 2025, 12:26

Moc díky za info.
atlas24

Příspěvekod nucleoner » úte 4. úno 2025, 18:59

Já přidám aktuální zkušenost.
Nějakou dobu ji sleduji, a všiml jsem si že vystřídala za poslední rok několik Brněnských salonu (na podzim byla tuším i v Budějovicích chvilku, a aktuálně jezdí i do Olm). To už samo o sobě ve mně vzbudilo pomyslný vykřičník.
Občas nabízí i trojku se svým "pritelem" aktivně na chatu i inzerci na AM. V lednu jsem si říkal, že bych to ze zajímavosti zkusil ať vím. Domluva na AM, poslala mě kousek od Husovic. Když jsem přijel, tak jsem u ni potkal totálně najetýho borca a přemýšlel jsem jestli to je jako vtip nebo co. Vivien měla mastný vlasy a táhly z ní cigára. Červenej nos a na první pohled mi úplně připomněla řadovou alkoholičku nebo něco takového. Nevím jaká byla před časem, ale v ten den působila jako existence v ne dobré životní situaci. Přitom na fotkách na AM který jsou vážně její působí docela v pohodě. Tak teď nevím, jestli jsem trefil blbej den, nebo to s ní jde nějak z kopce. Tak či tak jsem hodil otočku a spíš davejte trochu pozor. Není fejk, masáže věřím že dělá ale to spojení s tím borcem bylo nějaký divný ten den.
nucleoner

Příspěvekod Undrvasrman » pát 7. úno 2025, 13:30

Já jsem u ní byl před pár měsíci když pracovala v tom studiu vedle Balkánu. A bylo to podprůměrný. Jak masáž, tak chování. Potvrzuju cigára. Celou dobu působila jako by tam byla z povinnosti. Masáž nudná. Opakovat nehodlám v žádném případě.
Undrvasrman

Zpět na Dívky z Brna na masáže