Hledat  

Kelly 776 858 859 - Afrodita House

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Kelly 776 858 859 - Afrodita House

Příspěvekod xnude » sob 8. bře 2025, 16:14

Byl jsem u slečny a mám z toho hodně negativní zkušenost. Masáž se vzájemnými doteky na hodinu za 3000 Kč. Slečna otevřela znuděná a unavená. Poslala mě ihned do sprchy, ani nenabídla společnou sprchu ačkoli po telefonu byla slíbena. Pak mě nechala asi 10 minut čekat na posteli než přišla. Táhly z ní cigarety. Vlastní masáž jenom rozpatlávání oleje. Žádný náznak erotična. Otočená vždy tak, aby se jí nedalo dotýkat na intimní partie. Během masáže jsem si vyslechl, kolik chlapů dnes vyhodila, když se jí snažili dotýkat na intimní partie. Slečna má mnoho jizev na stejně. Když jsem se zeptal, z čeho to je, pak jsem se dověděl: "Ty jsi neměl nikdy takové nálady?". Ne, to jsem opravu nikdy neměl. Pak jsem na větším stolku uviděl položený nůž a už jsem začínal mít obavy o svoje zdraví. Když jsem slečnu pohladil po zadku a zamířil mezi nohy, ačkoli masáž klitorisu byla po telefonu slíbena, štěkla na mě TAM NE!. Po o otočce slečna na 10 minut odešla prý na záchod. Pak mě s vypětím všech sil udělala. Zbývalo 15 minut ale poslala opět mě samotného do sprchy, že prý je čas na to rezervovaný. Na dotaz, zda tedy půjde se mnou, když je to v ceně, odpověděla, že by jindy šla, ale dnes nemá náladu. Odcházel jsem o 5 minut dříve, než jsem měl zaplaceno.

Shrnutí - masáž: 2/10, vzhled: 9/10, přístup: 4/10
Opakování rozhodně ne.
xnude

Re: Kelly 776 858 859 - Afrodita House

Příspěvekod christopher » sob 8. bře 2025, 16:57

Vyhonění za 3k :lol: :lol: . Gratulka, to jsem dnes zvládl doma sám a 3 litry jsem ušetřil --:o
christopher

Příspěvekod Tobiáš » ned 9. bře 2025, 11:54

Na ty masáže chodí neskutečný nuly...ozvat se? Ne...Požadovat vrácení alespoň části peněz a odejít? Ne...
Tobiáš

Příspěvekod ADR » čtv 13. bře 2025, 17:39

Tobiáš píše:Na ty masáže chodí neskutečný nuly...ozvat se? Ne...Požadovat vrácení alespoň části peněz a odejít? Ne...

Tak pod to bych se podepsal..

A i jinak v Brně radši nic..
ADR

Zpět na Dívky z Brna na masáže