Byl jsem u ní na masáži před časem. Slečna milá, pohodová, domluva přes SMS bez problémů, pěkné čisté prostředí, drobné občerstvení, fotky na jejím webu odpovídají, věk odhaduji kolem 30 let, v obličeji obyčejná, ale má hezkou vyšší štíhlou postavu, prsa nějak velká, ale ani malá, výrazné bradavky, nechá na sebe sáhnout, šla se mnou po masáži i do sprchy. Dokonce to sama nabídla a zeptala se, zda mi to nebude vadit

Oceňuji zvláště, jak byla milá a člověku se věnovala. S chlapama to prostě celkem umí. Masáž dobrá, nabídla, že se může během masáže postupně svlékat nebo být od počátku rovnou úplně nahatá, nechá na sebe sáhnout prakticky všude (dovnitř jsem ale prsty nestrkal, to by jí dost možná vadilo, ale já se na to ani neptal, nemám takovou potřebu u ženy, ke které jdu na masáž). Byl jsem na hodinu na tzv. vzájemné masáži, se sprchou před i po masáži a krátkým rozhovorem to celé bylo od dveří ke dveřím něco málo přes hodinu. Cena 3000 Kč, jo je to hodně, ale zde jsem měl aspoň pocit, že jsem to nevyhodil z okna.