Hledat  

Sandra 739 333 011 / 739333011

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Sandra 739 333 011 / 739333011

Příspěvekod edwimz » čtv 3. dub 2025, 19:52

Má někdo zkušenost s touto dívkou? Inzeruje na několika webech pod jménem „Sandra“ a má dokonce vlastní webové stránky: https://www.sandris-masaze.cz/

Ale nikde jsem o ní nenašel žádné recenze.

PS: Nejsem si jistý, jestli bych měl psát sem, nebo do sekce „Dotazy na dívky“. Pokud je to potřeba, prosím přesuňte příspěvek.
edwimz

Re: Sandra 739 333 011 / 739333011

Příspěvekod sumiiik » pát 4. dub 2025, 14:20

edwimz píše:PS: Nejsem si jistý, jestli bych měl psát sem, nebo do sekce „Dotazy na dívky“. Pokud je to potřeba, prosím přesuňte příspěvek.

Necháme to asi tady podle mě se nemají Dotazy na dívky zasírat honírnama...
sumiiik

Příspěvekod modusvivendi » stř 16. dub 2025, 9:50

Byl jsem u ní na masáži před časem. Slečna milá, pohodová, domluva přes SMS bez problémů, pěkné čisté prostředí, drobné občerstvení, fotky na jejím webu odpovídají, věk odhaduji kolem 30 let, v obličeji obyčejná, ale má hezkou vyšší štíhlou postavu, prsa nějak velká, ale ani malá, výrazné bradavky, nechá na sebe sáhnout, šla se mnou po masáži i do sprchy. Dokonce to sama nabídla a zeptala se, zda mi to nebude vadit :) Oceňuji zvláště, jak byla milá a člověku se věnovala. S chlapama to prostě celkem umí. Masáž dobrá, nabídla, že se může během masáže postupně svlékat nebo být od počátku rovnou úplně nahatá, nechá na sebe sáhnout prakticky všude (dovnitř jsem ale prsty nestrkal, to by jí dost možná vadilo, ale já se na to ani neptal, nemám takovou potřebu u ženy, ke které jdu na masáž). Byl jsem na hodinu na tzv. vzájemné masáži, se sprchou před i po masáži a krátkým rozhovorem to celé bylo od dveří ke dveřím něco málo přes hodinu. Cena 3000 Kč, jo je to hodně, ale zde jsem měl aspoň pocit, že jsem to nevyhodil z okna.
modusvivendi

Příspěvekod edwimz » čtv 17. dub 2025, 12:50

modusvivendi píše:Byl jsem u ní na masáži před časem. Slečna milá, pohodová, domluva přes SMS bez problémů, pěkné čisté prostředí, drobné občerstvení, fotky na jejím webu odpovídají, věk odhaduji kolem 30 let, v obličeji obyčejná, ale má hezkou vyšší štíhlou postavu, prsa nějak velká, ale ani malá, výrazné bradavky, nechá na sebe sáhnout, šla se mnou po masáži i do sprchy. Dokonce to sama nabídla a zeptala se, zda mi to nebude vadit :) Oceňuji zvláště, jak byla milá a člověku se věnovala. S chlapama to prostě celkem umí. Masáž dobrá, nabídla, že se může během masáže postupně svlékat nebo být od počátku rovnou úplně nahatá, nechá na sebe sáhnout prakticky všude (dovnitř jsem ale prsty nestrkal, to by jí dost možná vadilo, ale já se na to ani neptal, nemám takovou potřebu u ženy, ke které jdu na masáž). Byl jsem na hodinu na tzv. vzájemné masáži, se sprchou před i po masáži a krátkým rozhovorem to celé bylo od dveří ke dveřím něco málo přes hodinu. Cena 3000 Kč, jo je to hodně, ale zde jsem měl aspoň pocit, že jsem to nevyhodil z okna.

Díky moc. Ano, cena je docela vysoká, tak jsem doufal v nějakou recenzi, abych zjistil, jestli za to alespoň stojí. Možná ji navštívím.
edwimz

Příspěvekod pasl2114 » čtv 24. dub 2025, 10:21

Už mám nějaké zkušenosti z jiných salónu, kde jsem nebyl spokojen. Ano, ceny někde jsou nižší, ale masérky nepříjemné, úplně jiné, než na fotkách a postory nečisté nebo se tam funguje jako v továrně.. U Sandry jsem našel to, co od erotické masáže očekávám. Jsem nyní stálým klientem. Sandra je milá a dle mého názoru je osobně ještě více sexy, než na fotkách. Je vidět, že jí to baví... Prostory perfektní s erotickou atmosférou a zrcadly pro přehled dění, když jste na břiše.. opravdu žhavá podívaná.
Sandra masíruje poctivě a smíte se při masáži dotýkat.. prsa krásná, tak akorát a pipinku má výstavní. Vždy odejdu spokojený a rád se k ní vracím. Raději si připlatím a mám záruku, že odejdu spokojen, než dát o 500,- míň a odcházet s pocitem, že to byla ztráta času..
Společnou sprchu nakonec má v ceně. Sandru doporučuji.
pasl2114

Zpět na Dívky z Brna na masáže