felix píše:Byl jsem před časem u Pauly. Fotky originální. Dle mého gusta mladá, štíhlá, dosti hezká slečna, příjemná. Masáž na docela slušné, o něco lepší než průměrné úrovni. Objednal jsem se na 45 min za 1000 Kč.
Paula - kdo si chce nechat vyhonit péro od mladé a hezké holky, potěšit se pohledem, tak bude spokojen.
Bohužel, kvalitu, kterou v Brně měla masérka Timea z Brillant masáží, už v současné době nemá žádná masérka...
Maxime píše:Byl jsem u obou. Obe jsou to vystavni mlade kocky. Paula se vic snazi, vice oddaluje, dokaze navodit lepsi atmosferu a masazi se da rikat masaz.
Denisa je mi sice vzhledove o neco blizsi ale samotna masaz slabsi, pusobila trosku nezaujate a skoncili jsme po 50 minutach...
V nabídce salonu mě zaujala Paula. Několikrát jsem se s ní snažil domluvit přes SMS, ochotně odpovídala, ale vždy měla plno. Až nyní se nám podařilo najít čas vyhovující oběma stranám. (Podotýkám, že jsem předtím vyzkoušel dostupnost slečen poskytujících čtvrthodinovou společnost za 600,-.) Masážní salon disponuje vlastním vchodem, vedle něj nechybí reklamní plachta, která odkazuje na klasické masáže, které na stejném místě probíhají (600,-/hod.). O Séraphine ani zmínka. Ano, každý kolemjdoucí pozná, že jdete na masáž, ale „seriózní“. Na místo dorážím dříve. Informuji o tom Paulu SMSkou. Přiznám se, že se mi venku nechtělo čekat. Paula odepisuje, že hned pro mě přijde

Za chvíli mi otevírá sympatická dívka s delšími kudrnatými vlasy v domácím úboru. Krátké představení a masérka mě odvádí do místnosti, která předtím byla rozestavěná, a sousedí s koupelnou. V pokoji, připomínajícím (mi) spíše chodbu, se nachází stolek, dvě křesla, radiátor do zásuvky a na podlaze masážní podložka. Předem jsme se domluvili na vyhonění za pětikilo, tudíž tuto částku předávám Paule, která s penězi na chvíli odběhne.
Masážní olej odmítám (abych nemusel do koupelny

Hodnocení Pauly? Milá, pohledná a stále usměvavá dívka. Přesto mi 500,- za vyhonění a pár masážních tahů připadá hodně. Ale pokud neseženete nikoho na sex a chcete se rychle vyprázdnit ve společnosti dívky s výše uvedenými vlastnostmi, tak nemáte zase tolik možností

Úpravy vyhrazeny.