V domluvený čas vstupuji do salonu. Za barem krátkovlasá blonďatá dívka. Přichází za mnou Viky (která mi posledně připadala hezčí) ve vínových šatech. Po představení rovnou sděluji zájem o hodinovou masáž („Laskavý dotek“). Viky se však natahuje pro masážní „jídelníček“ a ukazuje mi jednotlivé masáže. Možná se jedná o povinný „rituál“ masérek

V pokoji (vzadu vlevo) mě předtím dvakrát masírovala Tereza. Mám si odložit oděv a osprchovat se. U sprchového koutu hledám marně dveře. Chybí

Po nepříliš pohodlné sprše uléhám na nízkou postel. Viky přichází v XX:08. V porovnání s Terezou a Lily mi připadá její masáž méně intenzivní, při „body to body“ si nevzpomínám, že by po mně výrazněji klouzala tělem i zepředu. Když jsem oznámil blížící se vyvrcholení, vyděsila se a začala mě plácat

Viky nepůsobila nepříjemně, spíše chvílemi trochu nejistě. Vzhledově hodnotím Víky kladně - obličej i tělo. Konec masáže v XX:58. Placeno za 60 minut masáže, realita - 50 minut, zkráceno o 10 minut

Na očistu a obléknutí mi Viky vyměřila 5 minut. Zastihne mě proto nepřipraveného. Za chvíli se vrací a ptá se, zda už můžeme, přičemž dveře již nechává otevřené. V rychlosti se doobléknu, rozloučíme se a opouštím WR s pocitem, že pokud dám salonu na Božetěchové ještě šanci, tak Viky ale nikoliv.
Úpravy vyhrazeny.