Vyzkoušel jsem masáže u Lenky v Domašově (727 802 351, lenkamasaze1@seznam.cz):
https://www.bezpasaka.cz/lenka-23
http://www.sexfaktor.cz/smyslne-masaze-id51001.html
Domluva přes mail, celkem v pohodě. První nevýhoda, je to až v Domašově, ale pravda po dálnici, když není provoz se dá do centra dostat za nějakých plus mínus 25 minut. Parkování tam doporučuji u obecního úřadu, pak už je to k baráku jen kousek. Barák starší, vybavení taktéž, nějakou renovaci/rekonstrukci by si to zasloužilo. Koupelnu jsem neviděl (viz dále).
Fotky odpovídají, výška a váha taky. Jednání velmi milé, hned na začátku zdůrazněno, že primární je masáž (což bylo původně i v inzerátu, nyní však inzeruje i klasiku). Pokud budu chtít otlapkávat, tak příplatky (nicméně i s nimi cena brněnská standardní, 1500, takže šetřílci mají šanci). Paní je též silná kuřačka, na chodbě a WC je to znát, v pokoji ale vzduch ok, tam asi nekouří. Po příjezdu nabídnuta voda, nenabídnuta sprcha, ale byl jsem tam dopoledne po ranní sprše, takže jdeme na věc. Jak jsem psal výše, fotky plně odpovídají, skoro bych řekl v originále je i maličko lepší - přiměřeně věku (což bude více naž avizovaných 40, ale to jsem plus mínus čekal).
Masáž kokosovým olejem, spíš taková slabá, trošku i tělo na tělo, celkově slabší průměr. Nicméně když se po otočce přešlo na penis, tak to začalo být výrazně zajímavější, protože v těch místech to paní evidentně umí - žádné bezduché vyhonění, ale pěkně pomalu na rozjezd a závěrem orál. Já na orál nikdy moc nebyl, ale tohle se mi fakt líbilo, opravdu příjemný zážitek. Navíc jsem měl pocit, že to paní baví a že ta masáž před tím je spíš aby něco bylo.
Po skončení k mému překvapení opět nenabídnuta sprcha, ale vzhledem k tomu, že celkově barák nic moc, jsem se ani extra nepídil (sprchu jsem si dal ex post doma). Čas plus mínus dodržen.
Shrnutí: prostředí mírně horší, nenabídnuta sprcha, přístup velmi dobrý, masáž nic moc, orál výborný. Dojem spíš, že paní by bavila klasika, kterou ovšem nenabídla (je to už nějaký týden zpátky) - pokud by to dělala stejně jak orál, pak by to mohl být pěkný zážitek.