|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
freedomek píše:Nešlo by zde udělat něco jako iPrivat, kde by zkušení norníci psali recenze, upozorňovali na chybná fota atd? To by bylo super!
freedomek píše:S odstupem času...
Reklama to není
Zajisti to, zajisti to. A jak asi? Jsem jen uživatel, ne ajťák. Ale jestli to není až takový problém a pošleš návod, tak su ochotný tomu pravidelně trochu času věnovat. Protože poslední návštěva VELMI neodpovídala tomu, nač jsem se těšil...
freedomek píše:Nešlo by zde udělat, kde by zkušení norníci psali recenze, upozorňovali na chybná fota atd
bari píše:Sice to není úplně špatnej nápad, ale je pravda, že to tady vlastně už tak je. Jen mě to přijde strašně nepřehledné a uvítal bych lepší vyhledávání. Napíšu číslo, nenajde to nic, napíšu jméno, nenajde to nic a pak něco napíšu a najdu najednou 2 vlákna. Možná bych rozhodil ještě odkazy pod okresy-aby se to trošku pročistilo.
Zkuste něco najít v mimobrněnských - někdy děs a hrůza. To samé platí o Brně-už je toho moc a někdy je těžké se v tom propátrat. Ale i tak díky Bohu za to.
On je taky problém, že holky často mění jména, adresy a čísla a pak je problém ji najít a identifikovat. Možná by bylo dobré, kdyby se dal měnit přímo název-holka změní jméno ze Simona Brno 602888777 na Tereza 724555666 a změnilo by se to i na hlavním panelu. Takto tady má jedna holka třeba 3-4 vlákna. Ale to by asi musel každej kdo by zjistil změnu nahlásit a pravdivě to pozměnit. Takže to je taky blbost.
partyzan+ píše: která ti nabídne pantofle ? , málokterá, snad jen hned Ivanka ze Slatiny
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků