Hledat  

704287907 Zrzka z amatérů

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

704287907 Zrzka z amatérů

Příspěvekod Praseslav » úte 11. pro 2018, 14:55

Byl jste u ní někdo - 48 let - dělá sm.
www.amateri.com/en/user/1887448/zrzkazuzka
Víte někdo aspoň, kde sídlí (jen přibližně) ;-)
Praseslav

Re: 704287907 Zrzka z amatérů

Příspěvekod fifinak100 » úte 11. pro 2018, 15:33

brkni jí, má tam číslo :)
fifinak100

Příspěvekod Diskuter » stř 19. pro 2018, 13:50

Před nedávnem jsem navštívil. Sídlí kousek od křižovatky Tábor x Minská. Na 48 nevypadá, překvapivě vypadá tak o 10 let mladší. Tak asi 164/55. Drobná štíhlá postava, kvůli té postavě mě jako domina nepřesvědčovala. Cenu šlo ukecat na 1200 Kč/h, ale musíte tu cenu řešit už při zavolání.
Diskuter

Příspěvekod lukasadamek » úte 15. led 2019, 11:03

A jake mas zkusenosti? Stoji za to ji vyzkouset? :)
lukasadamek

Příspěvekod lukasadamek » pon 18. bře 2019, 20:00

Tak jsem před nedávnem u Zrzky provedl návštěvu. Domluva po telefonu byla super. Velice přijemný hlas, ví co mluví, komunikace na úrovni.

Ve dveřích se ukázala osoba kolem 45 rok (sedí dle informací na amaterech), menší postavy a hubenučká. To již předpovídalo, že nebude mít žádné 4 kozy, ale menší dvojky (pánové, ve 45 letech nemůžete očekávat přírodní pevné dvojky - gravitace a stav udělá své), ale i tak jsou velice pěkné. Domluvili jsme se co a jak, poslala mě do sprchy. Za chvilku jsem přišel a po mě šla ona. Asi do minuty byla zpátky. Sedl jsem si vedle ní na postel, že si ještě pokecáme ale již jsem se nezmohl ani na slovo. Můj pták zmizel v její pusince... musím říct, že kouří dobře:) Asi to má ráda trošku tvrději, takže mě i pěkně potahala koule, pomačkala bradavky, vyskočila si na mě, chytla za ruce a pěkně se projela. Pak slezla a dodělala mě rukou.. pěkně jsem si to užíval, tak jsem nikam s ukončením nespěchal:) Musím říct, že jen co si na to vzpoměnu, tak ještě se mě postaví a čeká na pokračování. Jak jsem vypustil páru, vše utřela a začala přijemná konverzace. Po chvilce mě řekla, jestli si chci dát ještě sprchu, což jsem neodmítal. Za chvilku jsem byl zpátky a čekal jsem nějaké pokračování... ale slečna již oblečená a že konec. No tak jsem se oblékl, doufajíc že čas hlídá ona (při její "práci" jsem neměl žádnou představu o čase).

Co jediné musím podotknout, tak za hodinu si účtuje 1500. Já byl u ní (včetně sprchy) cca 35 minut! Dohadovat se o nějakých dalších 25 minut nemám zapotřebí. Buď mě vyhodí rovnou a nebu se budu dalších 25 minut dívat na její znuděný obličej, jak se se mnou musí zdržovat - jak se mě to stalo na jiných privátech. Každopádně vám bude půl hodinka na vše stačit:)

Závěr:
- orál: 2
- dominantní: 3
- prostředí: 2
- čas/cena: 4

Opakování: asi ano, ale určitě na 30 minut s hlídáním času! :)
lukasadamek

Příspěvekod 3Gf » sob 14. pro 2019, 16:14

Nove cislo 735009038

Stále jen v práci, jsi unaven bez energie? Chceš pěkně uvolnit a zlepšit náladu! Tak se stav u mě na relaxační masáž s er. zakončením , nebo pěkný sex s oralkem, 69,pomazleni …
Cena OD 500 Kč.

Tel.:735 009 038
Možnost netradičních služeb, footfetiš, piss, PA, výprask...

Nebo trojka s kamarádkou(cena za 30 min každé 1000 kc,hodinka každé 1500 kc),
3Gf

Příspěvekod 3Gf » pát 7. úno 2020, 20:21

Sympaticka trochu starsi zenska, pekne stihla. Umi si to docela uzit. Vyborny oral. Mensi prsa. Pokud se nekomu libi zrzky, tak muze byt zklaman - uz neni zrzka :D. Fajn pristup. Muzu doporucit. Sidli na Minske (barak nad kadernictvim kousek od cukrarny).
3Gf

Příspěvekod David_brno » čtv 4. čer 2020, 10:35

byl jsem a nedoporučuji... postarší dáma, šedivé vlasy, bez zájmu..masáž se to ani nedá nazvat, jen nějaké hlazení, místo nějakého "masážního ukončení" pouze hoňka...čas kratší atd..
David_brno

Příspěvekod MKL » úte 18. srp 2020, 21:54

Já jsem se k ní ani nedostal. V telefonu příjemný hlas, domluva v pohodě, za půl hodinky na Minské.
Ale před domem ouha, telefon nebrala, ani po několikátém prozvánění. Napsal jsem SMS, co se děje, opět žádná odpověď.
Když se tak dívám do starších komentářů, tak bych ji měl vlastně poděkovat, že mě ušetřila zklamání a vyhozených peněz :D
MKL

Příspěvekod HunterCrow » úte 22. úno 2022, 17:11

Byl jste u ní někdo v poslední době ? Jestli se to ještě vyplatí :lol:
HunterCrow

Příspěvekod Fuckingshit » stř 23. úno 2022, 1:29

Byl jsem docela nedávno. Předně, na amatérech zřejmě vystupuje pod dvěma nicky zrzkazuzka a barbora72. Podobný věk, míry a styl inzerce. Ale tvrdí, že tam má kamarádku do trojky, tak nevím na 100%
Já se každopádně objednával na čísle 704224236. Sídlí na Minské. Otevřela starší menší štíhlá ženská, ne-zrzka, spíš hodně špinavá blond, věk kolem 50. Obličej průměr, žádný úsměv a téměř žádný oční kontakt. Byt klasika stará zástavba, vysoké stropy, parkety, vybavení pokoje takové sparťanské, žádný velký luxus.
První znepokojení bylo hned po vstupu dovnitř. Za prosklenými dveřmi (zřejmě kuchyně) docela živo, slyším nějaké hlasy a řinčení nádobí. Prý tam má děti a prý sama na privátě být nechce, po nějakých špatných zkušenostech. Dost často tam odbíhala a využívala času, když se mi nemusela věnovat. Také tvrdila, že jde rovnou z práce a teprve před chvílí přišla.
Po přivítání jsme si tedy řekli co a jak, odešel jsem do sprchy a ona do kuchyně. Po chvíli se nejednou rozrazí dveře, vešla do koupelny, stoupla si do vany (v košilce), já seděl na dně, vzala mi sprchu z ruky a začala se umývat v rozkroku. Druhé znepokojení, tohle jsem ještě nezažil, ty vole co to je? :shock: Tak jsme malý děti nebo co? Normálně si vedle mě stoupla a začala si drhnout píču :lol: Mohla chvíli počkat... :roll: Zbytek samozřejmě nic a bylo to potom i cítit, při aktu, když jsem se přiblížil k jejímu tělu, takový ten odér někoho po 8 hodinách v práci. Takže žádná navoněná ženská s umytými vlasy, odbytá hygiena... Ale frnda čistá, to se musí nechat! :wink: Po sprše jsem opět čekal, než vyjde z kuchyně, ale tentokrát už několik minut!
Když se potom šlo na věc, byla taková divočejší. Také mě tahala divně za koule, jak tu někdo už zmínil a byla taková zbrklejší, jakoby nadržená, až jsem ji musel trochu mírnit, ale moc to nepomáhalo. Jela si pořád svoje. Zdálo se mi, že to chtěla celé odkouřit, tak jsem jí pak vyzval ke změně, ale nedostavil se orgasmus nic... Jen taková jalová šoustačka, bez nějakého extra vzrušení. Mě prostě nesedla, hlavně tím přístupem a tou atmosférou na privátě. Kdyby to nebylo ve stylu zaneprázdněná teta, co si na chvíli odskočí od plotny a byla trochu přitažlivější, mohlo to být lepší. Takhle spíš návštěva, na kterou chci zapomenout.
Fuckingshit

Zpět na Dotazy na dívky