Hledat  

Klarinka1992 - amateri

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Klarinka1992 - amateri

Příspěvekod Staronovy » úte 1. bře 2022, 16:09

Dotaz a zároveň i povzdechnutí.

Klarinka1992, inzeruje na amatérech:
https://www.amateri.com/cs/lide/2437134/Klarinka1992
Tak jsem se zkusil domluvit a domluva cca 2 hodiny o ničem, pořád online, odpovědi chodí v dlouhých časových intervalech. měl někdo to "štěstí", že se setkal? Můj pocit je, že se setkat nechce, jen zabíjí čas. Číslo prý nedává. Tady na serveru jsem podle jména nenašel. Možná ho také mění, neumím říct.
Staronovy

Re: Klarinka1992 - amateri

Příspěvekod Snackcrack » stř 2. bře 2022, 17:20

Nabízela na červenou v autě. Tím jsme zkoncili dřív než jsme začali
Snackcrack

Re: Klarinka1992 - amateri

Příspěvekod milhauzx » úte 15. bře 2022, 15:26

Nikdo nemel, tak jsem vyzkousel sam. Domluva na kour a klasiku za litr. I pres to ze zrovna tohle aktualne ininzerovala za 1300. Domluva po chatu, vyzvednuti v Cernovicich u kruhacu. Uvadela vek 27, vysku kolem 155 a vaha cca 60kg. V realu jsem se docela zhrozil, k autu prisla mala obtloustla zenska v leginach ve veku hooodne pres 40, nakratko ostrihana, docela nevzhledna. Jelikoz mi hucelo, domluvili jsme se za 800. Gumu mejte svou, dama ji nema a docela se divila, proc to resim. Kozy veliky, povadly, odhadem mezi 3 - 4, velky dvorce, kunda vyholena. Zajel jsem ji prsty dovnitr a k memu uzasu byla cista, bez zapachu. Na ruce kerka s datem narozeni, rocnik 1974. Prej 27 let..... Samotna akce, kour uchazejici, po vyzve cucala varlata. U sukani docela reagovala, rozhodne to neni uplny drevo, sem tam vzdychla. No celkove je na miste rict, ze akce byla o dost lepsi nez samotny pohled na ni. Nechala se dovezt zpet, opacko urcite nebude. Nutno dodat, ze dama asi neni uplne hloupa, ale neco mne tam nesedelo. Jakoby tam bylo (mozna v minulosti) neco jako fet..
milhauzx

Zpět na Dotazy na dívky