Nabizim er služby za Finanční podporu
Oral s ochranou 1000
Klasika sex 1500
Prostor nemám
Brno
https://www.amateri.com/cs/lide/dating/2619724
Nemáte někdo zkušenost?

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nabizim er služby za Finanční podporu
Oral s ochranou 1000
Klasika sex 1500
Prostor nemám
Brno
Howard píše:Taky bych zkusil, ale radeji ale prvne bych zjistil jestli to za to stoji
chaospace píše:Howard píše:Taky bych zkusil, ale radeji ale prvne bych zjistil jestli to za to stoji
Já ti to klidně zjistím, ale až si děvče najde kvartýr na blbnutí...
dsbrq3 píše:Pozor, je to zlodějka (ze mě vylákala 400,- — cena za moji blbost a nadrženost).
Postava a obličej docela sexy.
Trochu divné chování (taková jakoby trvalá nasranost s občasnými výbuchy vzteku).
Nebýt tak atraktivní, bylo by daleko snazší ji pustit k vodě, takže bacha na to, pánové.
To, že k ničemu nedošlo, je snad jasný;)
Chris Redfield píše:dsbrq3 píše:Pozor, je to zlodějka (ze mě vylákala 400,- — cena za moji blbost a nadrženost).
Postava a obličej docela sexy.
Trochu divné chování (taková jakoby trvalá nasranost s občasnými výbuchy vzteku).
Nebýt tak atraktivní, bylo by daleko snazší ji pustit k vodě, takže bacha na to, pánové.
To, že k ničemu nedošlo, je snad jasný;)
A jak z tebe vylákala 400,- ? Historku o sestře a nákupu už jsem zažil, koupě cigaret už tu zmiňoval kolega, ale zajímalo by mě jak ojebala tebe ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků