Hledat  

CervenaSukynka z amateru

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

CervenaSukynka z amateru

Příspěvekod fruitowl » pon 15. srp 2022, 20:07

Má někdo zkušenost? Nic jsem nenašel.
fruitowl

Re: CervenaSukynka z amateru

Příspěvekod slajen » úte 16. srp 2022, 9:27

Oplacanejsi mamina,kozy pekny ,anal ma moc rada. Byl sem naposled jeste v Boskovicich , nemela prostory,ted pry nekde v Blansku,,,,cena pred rokem a neco 1500,,. Kdo rad anal,muze vyzkouset a uvidi sam. Stary Nick na Ama uz si nepamatuju
slajen

Příspěvekod sumiiik » úte 16. srp 2022, 16:50

Měla už několik nicků,myslí si o sobě že je kdovíco.
Chtěla po mě fotku obličeje,prý je to úplně normální a všichni ji hned pošlou... :lol:
Tak jsem jí řekl že jsem asi výjimka a poslal ji kam patří.
A už jsem u ní v ignoru což mě ale vůbec nevadí.
sumiiik

Příspěvekod soliterr » čtv 18. srp 2022, 19:21

Tak ono to s tou fotkou obličeje je možná nestandardní, ale z moji zkušenosti vím, že na AM jsou často ženský co to mají jen jako přivýdělek a k tomu normální seriózní práci na malém městě a tudíž to chápu jako malou a vcelku málo spolehlivou pojistku proti tomu, že se anonymně domluví s někým a na schůzku přijde neoblíbený soused, který to patřičně rozmázne... Takže v těchto případech to chápu, profi holky ve velkém anonymním městě to nemají zapotřebí. Takže každému komu co vyhovuje... Mě amatérky s trochu opatrným jednáním nevadí rozhodně míň jak znuděný přístup rádoby profesionalek...
soliterr

Příspěvekod sumiiik » sob 20. srp 2022, 12:43

soliterr píše:Tak ono to s tou fotkou obličeje je možná nestandardní, ale z moji zkušenosti vím, že na AM jsou často ženský co to mají jen jako přivýdělek a k tomu normální seriózní práci na malém městě a tudíž to chápu jako malou a vcelku málo spolehlivou pojistku proti tomu, že se anonymně domluví s někým a na schůzku přijde neoblíbený soused, který to patřičně rozmázne... Takže v těchto případech to chápu, profi holky ve velkém anonymním městě to nemají zapotřebí. Takže každému komu co vyhovuje... Mě amatérky s trochu opatrným jednáním nevadí rozhodně míň jak znuděný přístup rádoby profesionalek...

Říkám to pořád a říkat budu jenom KOKOT pošle předem civilní fotku...Potencionální soused to může patřičně rozmáznout ale to samé může udělat ona pokud jí to foto někdo předem pošle.
Pokud je někdo tak nadržený že to fotku pošle,asi si neuvědomuje možné následky ale to je jeho blbost. Myslím si že v této branži je diskrétnost dost důležitá.
Po mě fotku chtěla údajně proto "že si vybírá podle sympatíí"... :lol:
Mě sama od sebe poslala fake fotku tak nevím co vlastně chce.
Momentálně opět několikátá změna nicku s lákavou profilovkou... :D
https://www.amateri.com/cs/lide/2494941/-Afrodita-
sumiiik

Příspěvekod Davosecek » pon 22. srp 2022, 8:53

Já se s ní domluvil v pátek a přijedu na místo srazu a ona nikde. Prý jsem měl napsat, až tam budu, to samo nebylo domluvený. Dělá si legraci, někde v křoví mě pozorovat a podle toho dojít. Myslím, že více zkoušet nebudu.
Davosecek

Příspěvekod rur » pát 26. srp 2022, 14:23

Davosecek píše:Já se s ní domluvil v pátek a přijedu na místo srazu a ona nikde. Prý jsem měl napsat, až tam budu, to samo nebylo domluvený. Dělá si legraci, někde v křoví mě pozorovat a podle toho dojít. Myslím, že více zkoušet nebudu.

Tohle je bohužel u ní typické. Proč to dělá, nevím.
rur

Příspěvekod antitom » sob 27. srp 2022, 0:40

Dopadl jsem stejne. Domluvil se, prijel na misto a napsal jsem, ze cekam. Okamzite me na AM zablokovala a za par minut uz na chatu psala, jak nekoho hledani na sukani v prirode.
antitom

Příspěvekod muflon222 » sob 27. srp 2022, 17:26

Komunikace v pohodě, ale je na můj vkus už opravdu hodně korpulentní, tak jsem to při setkání naživo vzdal.
muflon222

Příspěvekod eddie88 » úte 30. srp 2022, 11:51

Já jsem za ní byl loni. Jo domluva celkem v pohodě, při příjezdu na místo pár zpráv kde stojím v jakým autě atd. Až potom přišla jeli jsme na místo za městem a šlo se na věc. Jasný je už trochu při těle ale žádná hrůza. K akci dle mě je to spíše subinka. Co jsem chtěl to udělala sice žádná divočina ale nechá si naložit, analek má ráda, kouření ne úplně špatný. Za mě docela ok něco jsem si i nafotil a natočil na památku.
eddie88

Zpět na Dotazy na dívky