Nela z privátu
Nela Brno Privat - Koželužská ul., tel.: 704523542 ( 704 523 542 )
20 let, 169/50/3, 90-55-85, možné praktiky: klasika, masáž, striptýz, doprovodInzerát z naprivat.cz:
Ahoj, téměř po roce jsem zpátky ze zahraničí a ráda opět uvidím své stálé klienty. Každopádně přivítám i nové ve věku 25+, mám ráda starší muže. Službičky jsou spíše na osobní domluvě
Když nezvedám tel., napiš sms nebo whats up. Nelča ?

- Nela_Koz_1.jpg (17 KiB) Zobrazeno 20803 krát

- Nela_Koz_2.jpg (19.09 KiB) Zobrazeno 20755 krát
Jak už se zmínili kolegové v předchozích příspěvcích, domluva po telefonu v pohodě. Tím to ale také končí. Se slečnou jsem se domluvil den předem. Vědom si zdejších upozornění na nespolehlivost, ještě jsem se výslovně ujišťoval, zda domluva platí, nebo zda mám ještě další den návštěvu potvrdit. Bylo mi řečeno, že není třeba a dáme si vědět jen pokud ze schůzky sejde. Protože jsem slečnu, dle jejích vlastních slov, zastihl v autě, ještě jsem jí, pro jistotu, poslal domluvený termín v SMS a připojil jsem ještě nějaký drobný dotaz. Odpověď jsem nedostal a to už ve mě vzbudilo podezření.
Dnes jsem v domluvený čas byl na Koželužské ul. a celkem třikrát se pokoušel Nele dovolat. Samozřejmě bez úspěchu.
Někdy se sám sobě divím, proč občas zatoužím být "nevěrný" svým stálicím (i když jich není mnoho), se kterými se vždy bez problémů domluvím, vím, že u nich vždy najdu servis nejvyšší úrovně a vůbec jsou to fajn holky nebo nespoléhám na osvědčený, skvěle organizovaný privát. Zpravidla, zatoužím-li po "nové krvi" a lovím v neosvědčených vodách, až na čestné výjimky většinou narazím na
nespolehlivou nebo jinak vychcanou děvku!
Je lepší se usouložit k smrti, než v domově pro seniory vzpomínat na pracovní úspěchy!