Hledat  

KlidecekvBrne z AM

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

KlidecekvBrne z AM

Příspěvekod Undrvasrman » úte 7. úno 2023, 11:04

Zdravím pánové, nemáte někdo zkušenost s KlidecekvBrne z AM? Zahájil jsem krátkou komunikaci a zatím vše v pořádku. Profil je ovšem založený před pár dny, proto jsem obezřetný. Obdržel jsem foto postavy v černém krajkovém prádle a žádnou z profláklých lovkyň nepřipomíná. Díky!
Undrvasrman

Re: KlidecekvBrne z AM

Příspěvekod prog » úte 7. úno 2023, 12:07

Profláklá je tedy dost.
Nevím jestli jsem zkopíroval správné vlákno.
https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... bruneta%2A
prog

Příspěvekod prog » úte 7. úno 2023, 12:09

A ještě by na amaterech měla mít tento funkční profil.
https://www.amateri.com/cs/lide/2690076 ... mNICbezBRN
prog

Příspěvekod Undrvasrman » úte 7. úno 2023, 14:30

prog píše:Profláklá je tedy dost.
Nevím jestli jsem zkopíroval správné vlákno.
https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... bruneta%2A

Trefa! Díky kolego. Trpělivě jsem tu vyčkal a dobře udělal.
Undrvasrman

Příspěvekod vulcan » úte 7. úno 2023, 15:27

Pánové,
opravdu se divím, že tuto arogantní ťapinu stále naháníte. :evil: V podstatě, co pamatuji, tak ji kriticky zhodnotilo x norníků, jako sice před x lety prsatou, poměrněě pohlednou, ale chováním a přístupem hroznou semetriku.

Mění telefony, nicky, měnila stále priváty - proč ? Neměla nikdy dobrou pověst a proto se snažila kohokoliv nachytat, právě změnou jména, nicku, místa působení. Pokud jsem si nyní kdesi všiml, tak i fyzicky šla dolů.
Opravdu se nyní uplatní snad každá, proto je tady takový mizerný stav frekventantek. :evil:
vulcan

Příspěvekod Undrvasrman » úte 7. úno 2023, 15:52

vulcan píše:Pánové,
opravdu se divím, že tuto arogantní ťapinu stále naháníte. :evil: V podstatě, co pamatuji, tak ji kriticky zhodnotilo x norníků, jako sice před x lety prsatou, poměrněě pohlednou, ale chováním a přístupem hroznou semetriku.

Mění telefony, nicky, měnila stále priváty - proč ? Neměla nikdy dobrou pověst a proto se snažila kohokoliv nachytat, právě změnou jména, nicku, místa působení. Pokud jsem si nyní kdesi všiml, tak i fyzicky šla dolů.
Opravdu se nyní uplatní snad každá, proto je tady takový mizerný stav frekventantek. :evil:

Ten nick má tři dny nový, komunikace byla dobrá, fotka mi nic neříkala. Racionálně vše v pořádku. Ale instinkt mi říkal, že to nebude jen tak. proto jsem zamířil pro radu sem. Té se mi dostalo a děvče má v mém případě doživotně smůlu. Zpětně hodnoceno, neznal jsem ani její předchozí aktivity (krom jednoho nicku z AM).

Já myslím, že to zde zafungovalo nejlíp jak mohlo :-).
Undrvasrman

Příspěvekod TomDoll » pon 13. úno 2023, 12:16

Za me podobne, zacalo to dobre, komunikace jina nez s NedelamNicBez ... ale pojal jsem podezreji a opet zde potvrzeno. Tedy chvalim rychlou rekaci ;-)
TomDoll

Příspěvekod areswi » čtv 16. úno 2023, 14:03

Pokud s tím chcete přestat, doporučuji návštěvu. Vyhodíte 1,5K, nakonec nic nebude, protože pro to udělá vše. Fotka neodpovídá, poprvé jsem viděl u holky pivní mozol. Jo a je to ta stejná NedelamNICbezBRNO (amatéři). V jejím případě bych vymazal z názvu koncovku Brno, na nedělámNIC.
areswi

Zpět na Dotazy na dívky