Dojel sem od Moniky, nyní na Radnické (Zelňák) a rozhod sem se, že to stojí za recenzi. Jako začátečník v oboru sem si většinu zkušeností posral buď svojí naivitou nebo fyzickým/psychickým rozpoložením a proto sem doposud nějak neměl důvod vynášet nějakou kritiku. Po dnešním večeru ale musím udělit 10/10 (hodně subjektivně) a poprvé od společnice odcházím totálně uspokojen.
Domluva po telefonu pohoda - na 21:05, jen u vchodu mi bylo řečeno, ať 10 min ještě počkám, tak sem se prošel. Moje nejistota a obavy, v jaké ještě bude slečna k večeru náladě, mě po setkání úplně opustily. Z Moniky sršela energii a byla v super náladě, hned sme začli vtipkovat. Váha výška řek bych seděly, věk tak těch 40. Je hrozně usměvavá a to i očima, taková trochu pizizubka ale v dobrém. Vzhledově je to už taková mamina, na břichu i prsech je to samo vidět, ale přístupem mi hrozně sedla. Cena 2K za hodinu byl asi strop, se kterým sem tam byl ochoten jít, ale vůbec nelituju. Po krátké sprše se mi předvedla v růžovém kostýmku velikonoční zajdy, sice šel skoro hned dolů ale super. Hned šla po mě a začala mě líbat po těle, chvilku sem si ten pohled užíval na stropním zrcadle a pak sem si vyžádal první číslo mezi kozy. Po krátké očistě sem si přál vzájemnou masáž, spíš sem chtěl hladit já ji, tak sme si povídali a trochu sem si ji rozmazlil. Čas s ní utíkal hrozně rychle a je fakt hodně ukecaná, tak sem ji pak utnul že si dáme druhé číslo, nacož mě nechala si pohrát s frndou zatímco mě kouřila (s) a lízala mi bradavky. Byl sem až překvapen, jak ochotně se mi hned stavěl tak sem neváhal a vzal sem si ji zezadu, docela rychlovka. To bylo asi 21:50 z čehož sem byl až zaskočen. Následovala asi 3/4 hoďka fakt příjemné konverzace která nestála a upřímně bych si tam s ní byl schopný povídat klidně i další hodinku. Asi 22:30 mi bylo řečeno že to utnem, tak sem si dal sprchu a po pěkném rozloučení sem mašíroval. Za mě mohu jen doporučit.