Hledat  

MilacekForMeNotU

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

MilacekForMeNotU

Příspěvekod mr.univerzalum » sob 8. říj 2022, 19:37

Přílohy
00.jpg
mr.univerzalum

Re: MilacekForMeNotU

Příspěvekod manzes » sob 8. říj 2022, 20:35

Chce 5 tisíc za hodinu. Tak přeju hodně štěstí. Já tohle nehodlám podporovat.
manzes

Příspěvekod mr.univerzalum » ned 9. říj 2022, 21:22

Asi slevnila, po mě chtěla 2400h :D . Ale taky telefon :roll: , co si myslí, že jsem ústředna? Když nabízí ať dává prvně ona :evil:
mr.univerzalum

Příspěvekod Petrjard22 » pon 10. říj 2022, 21:00

Šlapanice, být nový moderní, ale nevětraný, smrad. Holka postava sedí, v obličeji není moc hezká. Smrdí potem. Sex uplně mimo, nic není dovoleno, hlavně nesahat, nelíbat, ve všech polohách něco bolí. Není zlá, že by chtěla ojebat, jak některé tady, ale jakoby sex byl pro ni úklid, který nechce dělat a nechce se zašpinit. Cena 2tis. hodina, po 20min jsem rád sám utíkal pryč, opakování nikdy. Ale jak říkám, není to klasický ojeb…
Petrjard22

Příspěvekod mr.univerzalum » pon 10. říj 2022, 21:06

Díky za informaci :!: Asi bych to pokud moc smrdí nedal :? a když nic nemůžeš, tak je to ještě horší :roll:
mr.univerzalum

Příspěvekod amater52 » úte 11. říj 2022, 11:56

Petrjard22 píše:Šlapanice, být nový moderní, ale nevětraný, smrad. Holka postava sedí, v obličeji není moc hezká. Smrdí potem. Sex uplně mimo, nic není dovoleno, hlavně nesahat, nelíbat, ve všech polohách něco bolí. Není zlá, že by chtěla ojebat, jak některé tady, ale jakoby sex byl pro ni úklid, který nechce dělat a nechce se zašpinit. Cena 2tis. hodina, po 20min jsem rád sám utíkal pryč, opakování nikdy. Ale jak říkám, není to klasický ojeb…

Chlapi, já bydlím ve Šlapanicích, ale ve starých...toto bude asi nahoře v sídlišti. Zkoušet ji ale nebudu, pokud se nesmí ani sahat.
amater52

Příspěvekod D80 » úte 11. říj 2022, 21:32

Rekl bych, ze tohle je jeji druhy nick https://www.amateri.com/cs/lide/1900588/MojeKocickaXY. Muze nekdo potvrdit ?
D80

Příspěvekod mr.univerzalum » čtv 13. říj 2022, 22:19

ne nebude, ona chce telefon a mluvit s tebou přímo, pokud jdeš poprvé.
mr.univerzalum

Příspěvekod Fuckingshit » pát 14. dub 2023, 23:09

Dostal jsem se ke slečně, aktuálně na AM jako Milacek_ano
Ceny má aktuálně 2000/40min, 2500/h.
Domluva dost složitá, několikrát zrušila schůzku třeba hodinu před. Pořád prý, že nestíhá, apod. Po třetím zrušení jsem to chtěl fakt vzdát... si jako myslí, že jsem její starej a budu jí přemlouvat na sex, nebo co :) Jinak požaduje fotku a telefon, pro domluvu. Pokud nějak přetrpíte tyhle požadavky, několik telefonátů, atd. dojde nakonec na schůzku...
Docela sedí to co už je napsáno. V bytě chladno, cítit trochu zatuchlina. Holka štíhlá, ale průměrná postava, není vysportovaná, trochu faldíky na břiše, ďolíky na zadku. Holka taková přírodní, nature styl, žádná vůně, žádná šminka na sobě, vlasy stočené do drdolu a mastné. Na první pohled veganka, mě napadlo... V obličeji opravdu jen průměr. Jinak docela ukecaná. Sprcha nenabídnuta před, ani po. Akce taková o ničem, moc mě nevzrušovala. Dovoleno jenom hlazení, lízání ne, orál dělá s. Požádal jsem jí, jestli by si mohla rozpustit ty vlasy, to prý taky nejde. Po chvilce docela drhla a na dotaz, jestli nemá gel, si hodila na ruku hemla a následně zasunula dolů, celkem nechutný. Jinak holka mi přišla trochu nervózní, občas hodila takovou divnou face. Dělá to asi jenom z donucení... Za vynaložené úsilí to rozhodně nestálo.
Fuckingshit

Příspěvekod mr.univerzalum » ned 16. dub 2023, 0:17

Se divím, že Tě nenutila si umýt ruce studenou vodou a utřít do trika. Mazivo má, ale nesmíš se nechat ukecat :D . Protivná není, ukecaná jo na 101%. A co nabídne za ty ceny, můžou Ti co Ji dají 6T+ za 1H eskortu. :evil: Fakt díky, na to snad není ani sprosté slovo. :evil: A má své stálé. Má "pomsta" --:o skončila na stropě :D. Varoval jsem ji, že má souložit a ne honit. Až se trochu "oteplí" její přístup, tak se třeba zopakuji. Ale takhle vyjde lepší DODO. (dodělej doma) :roll:
mr.univerzalum

Zpět na Dotazy na dívky