Hledat  

88kopretina88

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

88kopretina88

Příspěvekod kukoko » úte 26. zář 2023, 18:58

ahoj lidi, nemáte někdo zkušenost ?díky
https://www.amateri.com/cs/lide/2927581/88kopretina88
kukoko

Re: 88kopretina88

Příspěvekod slajen » pon 2. říj 2023, 12:12

kukoko píše:ahoj lidi, nemáte někdo zkušenost ?díky
https://www.amateri.com/cs/lide/2927581/88kopretina88

Ahoj,hodne me zaujala, tak sem ji zkusil napsat,,odepsala hned,,domluvili sme se na setkani na kafe. Vek odpovida,,krasna kratkovlasa blondynka,,hubena. Dali sme kavu a bez nejakyho okecavani sme se hned zacli bavit o sukani a ze by me chtela pochcat a udelat me to prioinakem. Tesim se na pokracovani
slajen

Příspěvekod Snackcrack » úte 9. dub 2024, 16:17

A jak to pokračovalo? Na profilu má podobnou story, ale jsem mírně skeptický ohledně reálnosti :-)
Snackcrack

Příspěvekod ugo » stř 10. dub 2024, 8:38

Mě psala, že aby uvažovala o setkání, chce poslat tu odměnu bo co to je na amatérech. Prý minimálně 4000 tis k tomu požadavek civilní fotky, je víc než vychcanost. Nepodporovat
ugo

Příspěvekod emilio » úte 23. črc 2024, 14:35

Má s ní prosím nekdo nejakou aktualni zkusenost?
emilio

Příspěvekod mikecs » pát 13. zář 2024, 10:19

Zdravím, par dni zpět sem se s ji sešel. Je to taková teta co má nejlepší roky za sebou:) Chvíli sem tam s ni vydržel, ale pořad blábolila a kolika se schází apod. Takže je to běžná ťapina, která má jen jinou taktiku jak hledat klienty. Chtěla pak jít do obchodu ať ji koupím něco na sebe, tak sem ji poslal k šípku. Takže jen pro někoho, kdo má rad předražené starší vysloužilé ťapiny.
mikecs

Příspěvekod Snackcrack » úte 17. zář 2024, 14:38

Jo, asi tak. Sešli jsme se na kafe a moc zářný dojem jsem z toho neměl. Blondýna tak 50 let, celkem hubená, taková trošku mužštější, žádná křehká květina. Ale celkem by to šlo. Bavit se také dalo. Začala Ale vytahovat nějaké voloviny o dareccich a kdoví co ještě... tak jsem ji odmítnul a zdar.
Normální pracovnice jen s jinou taktikou, to je výstižné.
Snackcrack

Příspěvekod Bernieman1 » pát 20. zář 2024, 11:04

Byl jsem s ní párkrát a je to lepší a lepší. bylo by to ještě mnohokrát, kdyby měla místo. kdo je alternativou, když si myslíš, že není tak dobrá?
Bernieman1

Příspěvekod emilio » ned 24. lis 2024, 1:51

Tak jsem ji taky tedy zkusil oslovit už ze zvědavosti i když ohlasy se tady hodně liší.Myslel jsem původně,že nabízí jen takové speciality a věci bdsm,ale pochopil jsem,že se asi bez problémů domluví i na normálním sexu,jen jak jste psali už dříve,zvolila jinou taktiku lovu
emilio

Příspěvekod nofuture91 » pát 31. led 2025, 19:46

Potvrzuju již uvedené. Kontaktoval jsem ji minulé léto na modrém webu v domění, že jde o dom ženu hledající milence. Vždycky se chtěla sejít HNED! jinak máš smůlu. Dorazil jsem na místo setkání, pak mi na amaterech poslala fotku pičoviny z drogerky, co ji mam koupit a vyfotit účet jako důkaz. Pak až mi poslal přesnou lokaci. Starší, krátkovlasá, štíhlá žena v letech. Tipnul bych tak 45-55. Ale udržovaná. Je mi 33 a klidně bych do ní šel.

Následovala krátká konverzace o tom, co se nám líbí a pak to začala stáčet k tomu, že zrovna jede ke kamarádovi, kterého vždycky šuká připínákem a že by ho lákalo tam mít i dalšího kluka, kterýho může kouřit a pod taktovkou dominy se od něj nechat ojet. Nejsem bi, takže do toho jsem nešel. Z následné konverzace a velkého akcentování různých dárků od kamarádů apod. bylo patrné, že je to prostě jenom ťapina chodící za prachy... a kdybych s ní býval šel, tak by zkásla extra příplatek.
nofuture91

Příspěvekod emilio » pon 3. bře 2025, 11:49

Tak nakonec jsem přeci jen ze zvědavosti neodolal a vyzkoušel ji reálně nejen na schůzce u kafe.Paní nakonec pokud jí jste sympatický nabídne vše za dostatečnou odměnu nebo "dáreček" . Za sebe musím říct, že pokud k ní nechcete jít speciálně jen na pánský anál nebo piss ,který teda ať už to předstírá nebo ne dělá poctivě a užívá si to , tak asi v ostatním případě bych asi volil jinde .Jo a jako dominu bych ji taky moc nebral, protože u ní je to spíš o kecech a vulgární mluvě. Docela hodně si věří a má vysoké sebevědomí s orálem,který prej dělá speciální a nezapomenutelný , no já bych to asi tak neviděl , takový asi lepší průměr , ale určitě nic nadstandartního,vyjímečného a dělá ho teda bez gumy , pokud si ji nevyžádáte. Sex , byť tedy u toho má zajímavý zvukový projev občas, tak je trošku zvláštní a určitě nic, co by člověka odrovnalo ,na to, že je to starší dáma přes padesát tak bych čekal větší jizdu a zážitek. Takže v tomto bych hodnotil nadstandartní akorát odměnu, kterou chce ve většině připadů poslat dopředu, prej s tím nikdo nemá problém(to jako vážně??? chlapi???).Vzhledem ke starší dámě ,byť zachovalé , tak na ulici se za ní jak se říká neotočiš. Jo a ještě jako mínus bych připomenul, že nemá ani vlastní prostory, takže vetšinou ještě se musí hledat nejaký azyl .
Nevím no , opravdu jen paní, které už trošku ujíždí vlak a tak volí jinou taktiku, jak nalákat klienty. Asi bych jako její plus viděl jen ten panský anál, koho to bere a to, že má při akci docela dobrý přístup, ale to beru jako samozřejmost, aby si nějaké klienty udržela. Říkala , že jezdí ještě někam na Slovensko , snad do Bratislavy a tam prej se nezastaví :-))) , takže asi tak , to taky o něčem svědčí .
Berte to jen jako mou osobní a reálnou zkušenost,nikomu svůj názor na ní nevnucuji .
emilio

Zpět na Dotazy na dívky