Hledat  

Sky 702 328 674

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Sky 702 328 674

Příspěvekod JaJsemOuca » pát 28. bře 2025, 20:21

Čus, byli jste někdo?
https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/sky-6725/

Viděl jsem ji před nějakou dobou inzerovat v PRG a chvíli i v Brně, ale nikdy jsem se k ní neodhodlal, mj. proto, že jsem nenašel recenze. Teď jsem na ni zas po dlouhé době narazil, tak že bych to prubnul?
JaJsemOuca

Re: Sky 702 328 674

Příspěvekod Stojan_jakotyc » sob 29. bře 2025, 8:49

JaJsemOuca píše:Čus, byli jste někdo?
https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/sky-6725/

Viděl jsem ji před nějakou dobou inzerovat v PRG a chvíli i v Brně, ale nikdy jsem se k ní neodhodlal, mj. proto, že jsem nenašel recenze. Teď jsem na ni zas po dlouhé době narazil, tak že bych to prubnul?

Tak na fotkach vypada vcelku dobre…kdyz si das jeji cislo do whatsappu a ukaze se ti jina fotka, tak uz to zase tak super neni…komunikacne moc prijemna take neni…takze zbytek nevim :)
Stojan_jakotyc

Příspěvekod weid » úte 1. dub 2025, 23:19

Byl jsem s ní minulý rok,když byla v Brně.Tenkrát měla v inzerci reál fotky,podle těchto bych ji nepoznal jsou asi prohnaný nějakým vylepšovacím softem a jedná se mi zdá jako úplný fake.Ale k šuku.Kouří bez, polyká,nechá se prstit,co se týče lízání myslím že preferuje 69,ráda experimentuje v polohách, ukecaná, sex jí baví.Tenkrát se mi ale zdála pod vlivem.Tak s ní byla krkolomná domluva.Šuk ale nakonec stál za to.Postavu má spíš takovou vychrtlou,kozy nic moc.Ale takových které šukání baví není zase tolik.Takže já radši než krasavice,které jsou jak otrávený prodavačky.
weid

Příspěvekod edwimz » stř 2. dub 2025, 20:56

weid píše:Tenkrát měla v inzerci reál fotky,podle těchto bych ji nepoznal jsou asi prohnaný nějakým vylepšovacím softem a jedná se mi zdá jako úplný fake.

Myslíš, že v reálu vypadá mnohem starší než na fotkách? Pamatuji si, že její reklamy běžely před lety v německy mluvících zemích (Švýcarsko, Rakousko, Německo). Nikdy jsem ji nenavštívil, ale na některých fotkách už bylo jasně vidět, že vypadá rozhodně přes 40.
edwimz

Příspěvekod Stojan_jakotyc » čtv 3. dub 2025, 11:31

edwimz píše:
weid píše:Tenkrát měla v inzerci reál fotky,podle těchto bych ji nepoznal jsou asi prohnaný nějakým vylepšovacím softem a jedná se mi zdá jako úplný fake.

Myslíš, že v reálu vypadá mnohem starší než na fotkách? Pamatuji si, že její reklamy běžely před lety v německy mluvících zemích (Švýcarsko, Rakousko, Německo). Nikdy jsem ji nenavštívil, ale na některých fotkách už bylo jasně vidět, že vypadá rozhodně přes 40.

No to bude mit urcite..
Stojan_jakotyc

Zpět na Dotazy na dívky