madmanbill66 píše:Fuckingshit píše:madmanbill66 píše:Vážně seš tak zoufalej abys ji psal 50x? Tahle holka si hodně vybírá a pokud ji nějak napoprvé nezaujmeš tak máš prostě smůlu a musíš se s tím smířit. Ego má vysoký, to je fakt, ale narozdíl od spousty holek si to může dovolit, vzhledem k tomu jak vypadá, takže to bych jí neměl za zlý.
50 zpráv během půl roku... Poprvé jsem jí psal někdy loni na vánoce. Když někdo nereaguje, nebo si zprávu jenom přečte a neodpovídá, prostě se jenom připomínám občas, dávám najevo zájem, nevidím na tom nic zoufalého. Mělo to jenom naznačit, že domluva není snadná, pro ty více inteligentní tady... Pokud jí nezajímá obyčejný dotaz na schůzku, měla to dát najevo hned.
Apropo pokud někdo musí nejprve zaujmout, aby následně mohl zaplatit 3-4t za schůzku, no nevím jak ho nazvat
To je úplně jedno za jak dlouho. Prostě seš na to měl vykašlat po pár zprávách, a ne pořád vypisovat i když očividně nemá zájem…
Hlavně už to furt neřeš vole

A jak nemá zájem? V dnešní době je vytížená každá. Je normální, že i když někam voláš, nedovoláš se hned na poprvé, musíš volat i několikrát, třeba další den... Tak mě prosimtě nepoučuj ty, s 15-ti příspěvkama tady, co a jak mám dělat.