Hledat  

Martinkanice.6@centrum.cz

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Martinkanice.6@centrum.cz

Příspěvekod email » pon 26. led 2015, 16:36

Zkoušel někdo???
Jinak jsem to už srazil na polovinu,což bude asi standartní cena.Akorát mám strach,že to bude nějaký tlustý rochně.

odpověď na email:
Ahoj diky za odpoved oral bez az do konce 1000,- muzeme u tebe v auticku
Jsem plnostihla,merim 167 cm ,prsa trojky
email

Re: Martinkanice.6@centrum.cz

Příspěvekod Hektr35 » úte 24. úno 2015, 22:21

Dobry vecer se slecnou jsem se setkal a musim rict ze jsem byl spokojeny oralek umi tal jak popisuje v inzeratu kvalitne s cenou jsem taky vahal, ale za jeji vykon mi tisicovka prisla prijatelna
Slecna je sikovna a taky moc hezka ;) takze za me dobry
Hektr35

Příspěvekod vulcan » stř 25. úno 2015, 0:13

Hektr35 píše: .. oralek umi tal jak popisuje v inzeratu kvalitne s cenou jsem taky vahal, ale za jeji vykon mi tisicovka prisla prijatelna ..Slecna je sikovna a taky moc hezka

Ty jsi vysloveně veselá kopa, Hektr35. :D
Šikovná jsi, jak jsi to zvládla s tou registrací a prvním příspěvkem.
vulcan

Příspěvekod Hektr35 » stř 25. úno 2015, 0:42

Myslim,ze pán je asi dost zakomplexovany jak vidim :D ale nevěšte hlavu každy mame něco :)
Pěkný večer
Hektr35

Příspěvekod Rafael » stř 25. úno 2015, 2:40

Hektr35 píše:Dobry vecer se slecnou jsem se setkal a musim rict ze jsem byl spokojeny oralek umi tal jak popisuje v inzeratu kvalitne s cenou jsem taky vahal, ale za jeji vykon mi tisicovka prisla prijatelna
Slecna je sikovna a taky moc hezka ;)

Dotyčná Martina je především k sobě hodně nekritická. Taky jsem se sešel, není plnoštíhlá, ale regulérně hodně tlustá, vzhledově normální holka, ani škaredá, ani hezká . Požadavky na odměnu jsou u ní úsměvné, nebylo co řešit, otočka, nešel bych s ní ani za polovinu.
Navíc si ty holky myslí, že se nepozná, když si napíšou samy na sebe pochvalu. :shock:
Rafael

Příspěvekod martin666 » stř 25. úno 2015, 9:52

Potvrzuji slova kolegů (pro úplnost dodvávám mužského pohlaví, aby to nevypadalo, že souhlasím i s Hektr35 :-)). Jedná se o stvoření s vyšším stupněm obezity (hmotnost bych nerad odhadoval), v obličeji normál, byť s naducanými tvářičkami. Někomu to může vadit, někdo to třeba vyhledává, jak se říká někdo rád holky, někdo zas vdolky. V tomto případě bych raději volil produkt z mouky a cukru před jeho průchodem trávící soustavou (neb věřím, že tato dívka je i na ty vdolky, a to doslova :-))
martin666

Příspěvekod email » stř 25. úno 2015, 11:06

Takže rochně,jak jsem si myslel :D
email

Zpět na Dotazy na dívky