Hledat  

Adéla - masáže 96

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Adéla - masáže 96

Příspěvekod ratat » pon 23. úno 2015, 13:57

Dobrýý, má někdo zkušenosti s touto slečnou z Českých Budějovic? prostředí, čistota ap.? :) Děkuji
http://www.namasaz.cz/maserka-adela-z-m ... g5034.html
ratat

Re: Adéla - masáže 96

Příspěvekod acx » pon 23. úno 2015, 16:48

ratat píše:Dobrýý, má někdo zkušenosti s touto slečnou z Českých Budějovic? prostředí, čistota ap.? :) Děkuji

Ještě jsi si nevšiml, že fórum je prakticky jen o Brně a okolí. Pokud si myslíš, že Budějovice jsou vesnice kousek od Brna, tak se ptej, ale odpověď nečekej. :lol:
Co takhle stránky nornik nebo masher ?
acx

Příspěvekod xsaver » pon 2. bře 2015, 0:16

.
Naposledy upravil xsaver dne čtv 2. čer 2016, 22:23, celkově upraveno 1
xsaver

Příspěvekod ratat » pon 2. bře 2015, 15:13

ahoj xsaver,
děkuji za info, jestli vyzkouším napíšu určitě i svoji recenci;), k poznámce: jasný s tím se musí počítat :lol:
ratat

Příspěvekod yukon » pon 2. bře 2015, 16:21

ratat píše:ahoj xsaver,
děkuji za info, jestli vyzkouším napíšu určitě i svoji recenci;), k poznámce: jasný s tím se musí počítat :lol:

Dívka vypadá moc dobře, určitě stojí za vyzkoušení ale stejně mám pocit, že jsem u ní byl ale tady v Brně. Říkala si Alice. Poptej se jí na Brno a napiš.
yukon

Příspěvekod emirosin » pon 2. bře 2015, 20:39

ratat píše:Dobrýý, má někdo zkušenosti s touto slečnou z Českých Budějovic? prostředí, čistota ap.? :) Děkuji

Čau,

dělá jen masáže, maximálně ti ho přeblafne ručně. Nebudeš první ani poslední, kdo se udělá při masáži, včetně mě :D Opravdu příjemný zážitek, doporučuju.
Čím jsem starší, tím častěji masáže navštěvuju. Člověk se uvolní po všech stránkách bez nějaké větší vynaložené námahy. Někdy lepší než šuk. Pokud máš zálusk na masáž v ČB, můžu doporučit i ostatní vyzkoušené.
emirosin

Příspěvekod ratat » úte 3. bře 2015, 23:11

yukon píše:
Dívka vypadá moc dobře, určitě stojí za vyzkoušení ale stejně mám pocit, že jsem u ní byl ale tady v Brně. Říkala si Alice. Poptej se jí na Brno a napiš.

:Dtak může se stát, určitě dám vědět, vypadá totiž opravdu moc dobře:D

emirosin píše:
Čau,

dělá jen masáže, maximálně ti ho přeblafne ručně. Nebudeš první ani poslední, kdo se udělá při masáži, včetně mě :D Opravdu příjemný zážitek, doporučuju.
Čím jsem starší, tím častěji masáže navštěvuju. Člověk se uvolní po všech stránkách bez nějaké větší vynaložené námahy. Někdy lepší než šuk. Pokud máš zálusk na masáž v ČB, můžu doporučit i ostatní vyzkoušené.

Tak teď už je jasné kam zajdu, po této recenzi nemám co řešit. A jestli máš zkušenosti i s jinýma v ČB budu rád a myslím, že to tu ocení hodně chlapů :lol: lepší jít někam po recenzi od někoho než jen tak na blind. :wink:
ratat

Zpět na Dotazy na dívky