Něco je tady
http://www.sexprivat4you.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=3498&p=26149&hilit=+ recenze z nornik.net
"Privat Mladé kočky
vedle autoservisu na Neředínské ulici, tel.: 776 852 580
S tímto privátem mám delší dobu jen dobré zkušenosti, navštěvoval jsem už v době, kdy byly na Žilinské. Navštívil jsem téměř všechny holky, které se tam za tu dobu vystřídaly, z dnešního osazenstva chodím za Wendy, Sabčou a Karolínou. Nejlepší zkušenosti mám se Sabčou, má krásné malinké tělíčko, krásné pevné trojky a nádherně kouří. Wendy byla taky dobrá zkušenost, ale nedá se s ní až tolik popovídat a dělá to víc profesionálně. Na Žilinské i teď na Neředínské mají čistý a útulný privát, koupelna nová, vše čisté a voňavé, na pokoji vyvětráno.
Cena 800/1500, takže pro koho je za hodinu 1500 moc, může jít na půl hoďku za běžných 800. Jediná nevýhoda je, že když k nim jdete ve dne, jste z daleka odevšad vidět. Naštěstí Vás holky většinou nenechají dlouho stát před domem, takže to jde. I tak se snažím k nim objednávat po setmění. Parkování kolem restaurace U Rytíře v pohodě."
Dále
"Hledal jsem recenze, některé byly k tomuto privátu docela kritické ale touha po mladé kočce zvítězila. A udělal jsem dobře.
Fotky jsou její, je to malá, štíhlá slečna, pevná postavička, pevné prsa. Pro mě holka snů.
Domluva po telefonu bez problému, přístup OK, ceny OK. Nelíbá se, nenabízela ani žádné extra. Pěkně kouřila "s", pěkně šukala.
Odcházel jsem spokojený. Škoda, že taková holka není někde poblíž Pardubic nebo Hradce. Tam si totiž ošklivé a tlusté holky říkají o 1000 za mrd v autě."
Pak tam byli i 2 špatné recenze od dvou borců a následně hádka s jednou z dívek. Ale.. přikláním se k těm pozitivním, ty totiž psali "zkušení norníci"
Přemýšlím nad Sabčou, uvidíme...