Chlapi, tak jsem byl vyzkoušet minulý čtvrtek. Postava odpovídá tomu co napsali přede mnou. Holka je taková veliká "ramlice"

, ale snaží se. Hlavně ocenuji domluvu. Na čem jsme se domluvili to proběhlo. Kouř i šuk v pohodě, a nakonec mě projela prostatu-celkem jí to jde. Kouří bez, ale nepolyká. Čas moc nehlídá, ale je dost ukecaná, pořád žvaní-skoro i při šuku

. Kdo je menší a drobnější postavy, mohl by z toho mít komplex. Není to žádnej drobek, ale sama mě říkala, že přibrala za poslední rok tak 15Kg. Nevím jestli jí můžu věřit věk, protože vypadá starší. Možná to dělá ta postava, ale jak tak mluvila kde všude a kolik let byla, řekl bych jí určitě přes 25 let. A ne 21. Možná už se blíží 30tce. Takže komu se líbí vysoké a plnoštíhlé, má možnost. Jinak já nejsem žádný drobeček, ale ona byla proti mě dost velká.
Když to shrnu, tak jsem našel určitě lepší, ale na jistotu můžu říct, že jsou daleko horší

.
Takže taková střední cesta. Mě vadí, že nedělá anál, ale někdy je potřeba udělat vyjímku a jít jinam, protože těch co po Brnu dělají anál moc není a je potřeba taky vyzkoušet sousedy

.