Ahoj,
adresa je takovato:
http://masazvbrne.sweb.cz/Jinak, byl sem u Renaty. Ty fotky tak nejak odpovidaj. Celkem pekna zenska. Prostredi je hodne dobre, jedna se o celkem novy byt, velka koupelna s vanou, uklizeno a cisto. Dal sem si sprchu, prisel za ni a zacala s masazi. Muzes si vybrat, co a jak chces. Ja si prvne dopral rucni masaz az do konce. Pak masaz zad a nohou. Potom oralek a klasiku. Musim rict, ze ta rucni masaz byla super, hodne olejicku, pomale a procitene pohyby, no proste parada. Masaz tela byla dobra, ale neumim porovnat s profesionalni masazi. Me se to libilo. Oralek s, hodnotil bych jako lepsi prumer. A klasika byla taky dobra. Moc privatu sem nenavstivil, takze se mi spatne porovnava. Ale pristup byl aktivni a rozhodne byla prijemna atmosfera (v tech malo navstevach a zkusenostech s profesionalkama uz mam i vyslovene neochotne a neprijemne tapiny, takze na stupnici 0 az 10 kde se hodnoti aktivita a atmosfera, tak ma Renata 8 bodu). Byl sem tam v zime a jak sem byl promrzlej, tak svyma dlanema krasne hrala a celkove to bylo super. Za sebe muzu doporucit.
Byl sem cca v Listopadu, takze pokud pujdes, tak pak dej vedet, jak se ti tam libilo...