Hledat  

sexana009

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: sexana009

Příspěvekod Rafael » úte 30. čer 2015, 18:58

jarjaroslav píše:
Fuckingshit píše:U amatérek je fakt docela běžný, že chtějí foto a nechtějí to dělat s kde kým.

Amatérka, neamatérka, kdo nakonec stejně platí :roll: ? .

Chtít pomoc - peníze za sexuální služby a ještě k tomu fotku toho dobrodince, je fakt dost nad míru. :shock: Amatérka neamatérka, jak správně napsal jaroslav.
je třeba si uvědomit, kdo platí a kdo ty peníze dostává.
Tím ale samozřejmě nechci říci, že by se měl ten dárce chovat nějak zle nebo arogantně.
To byčasem mohly chtít dívky z privátu, abychom jim poslali selfíčka. :D
Rafael

Příspěvekod frodo1414 » úte 30. čer 2015, 19:30

Rafael píše:
jarjaroslav píše:
Fuckingshit píše:U amatérek je fakt docela běžný, že chtějí foto a nechtějí to dělat s kde kým.

Amatérka, neamatérka, kdo nakonec stejně platí :roll: ? .

Chtít pomoc - peníze za sexuální služby a ještě k tomu fotku toho dobrodince, je fakt dost nad míru. :shock: Amatérka neamatérka, jak správně napsal jaroslav.
je třeba si uvědomit, kdo platí a kdo ty peníze dostává.
Tím ale samozřejmě nechci říci, že by se měl ten dárce chovat nějak zle nebo arogantně.
To byčasem mohly chtít dívky z privátu, abychom jim poslali selfíčka. :D

Není to snad jedno? Kdo bude chtít a zájem mít fotku pošle a kdo ne tak ne,nevím co tu pořád resite? Já i když mám partnerku tak foto posilam pokaždé a co nic,neposilate foto buď pro to že se stydite za svůj zjev nebo proto že by se vaše maminka dozvěděla že chidite po tapinach...asi tak ;)
frodo1414

Příspěvekod acx » úte 30. čer 2015, 23:19

frodo1414 píše:.........................

Není to snad jedno? Kdo bude chtít a zájem mít fotku pošle a kdo ne tak ne,nevím co tu pořád resite? Já i když mám partnerku tak foto posilam pokaždé a co nic,neposilate foto buď pro to že se stydite za svůj zjev nebo proto že by se vaše maminka dozvěděla že chidite po tapinach...asi tak ;)

Nebude problém hlavně v tom, že holky si nechtějí přiznat, že jsou prodejné a ne na seznamce? :roll:
Když se čtou požadavky holčiny s propozicemi 95kg/140cm, tak by měl dojem, že inzeruje šlank modelka ... . :mrgreen:
U poslané temné fotky nepoznáš zda je to Yeti či co. Platí pravidlo přímé úměry, tj. čím vyšší koeficient, tím větší velikost ega ... .

To co nazýváš partnerkou bych já nazval jinak. :oo: Je ti jedno, že tvoje fotky budou kolovat internetem a ona bude totálně za blbku ... . Že ti nevadí, jak budou jiní hodnotit tvé IQ, vlastně PQ (penis ....) je tvoje věc, ale zatahovat do toho někoho jiného ?
Stejně si myslím, že "partnerka" a inzerentka jedna jest. :idea: To proto, že stejnými argumenty jako ty argumentovaly některé slečny ... .

Máš ale pravdu, zda poslat svoji fotku si rozhodne každý sám. Jiný argument je, že "krasavec" jinak než fotkou nezaujme, nemá šanci ... . :lol: :lol: :lol:
acx

Příspěvekod ondras456 » sob 4. črc 2015, 12:32

Holka je to celkem šikovná. Mladá , nezkušená, ale to se mně na ní právě líbí. Škoda že se jí poslední dobou nedá dovolat.
ondras456

Příspěvekod knipknap007 » sob 4. črc 2015, 17:45

Snaží se , ale máme v brně lepší.
knipknap007

Příspěvekod duba » pon 6. črc 2015, 14:26

No coment
Naposledy upravil duba dne čtv 9. črc 2015, 18:03, celkově upraveno 1
duba

Příspěvekod sumiiik » pon 6. črc 2015, 15:15

duba píše:To tady muzu taky panove napsat o jednom panicky na brno sex,v pohode domluva zezacatku se vas zepta jestli berete drogy pak mluvi jen o tom jak byl na swingers party vezme vas na prochazku tak vyklada jak si uzil s markou na pervitinu vzapeti vas veme do auta a tak opet keci,takze i takovy vy chlapi jste oblbnuti holky a pak si myslite ze vam da a kdyz tu ctu ty vase komentare tak se musim jen smat za prve bych nehazela holky do jednoho pytle za druhe kdyz se vam to s nama libi pomluvite nas tak i tak a kdyz nekdo napise je dobra tak ji poplivete ze je v brne lepsi takze nevite co chcete, zajimalo by me proc obycejnou holku ktera si jen privydelava zdrbete a reknete lepsi je jit do bordelu tak kde zijem pred x lety to bylo ne o tom kde koho pomluvim lidi se chovali jinak,dnes delas oral bez uz mas podle vas kapavku a buhvi co kdyz sukas s kondomem tak ses blba proc nejdes bez uvaha nekterych ma fakt dostava k zamysleni stoji vam to za to? ???

Prosím prosím,nešlo by to přeložit do češtiny??
sumiiik

Příspěvekod duba » pon 6. črc 2015, 15:23

Myslela jsem to tak pomluvy siri jen nevzdelany clovek,ktery se bude rejpat jak holky pomluvit a pritom tise zavidet neni holka.a nabulikovat holce kde co kdyz se vam to libi stejne zdrbete holky tak i tak
duba

Příspěvekod Chris Redfield » stř 8. črc 2015, 15:22

to se mi zdá nebo to píše ta piča a ještě jí není rozumět ani v psaném projevu ? to musí mít ale dobrou bramboračku v hlavě.
Chris Redfield

Příspěvekod duba » čtv 9. črc 2015, 18:06

Tak u tebe jsem pica a jak se chovas ke slecnam teda nevim,podle vyjadrovani je kazda blba asi a bramboracku v hlave nemam jen nechapu proc musite porad pomlouvat tot cele byl si se saxanou?? Tak snad vis jak se chova
duba

Příspěvekod vulcan » čtv 9. črc 2015, 20:20

duba píše:Tak u tebe jsem pica .. musite porad pomlouvat ... byl si se saxanou ??

Se Saxanou ? že by přiletěla na nějaký privátek ?
Moc jsem zdejší dění nesledoval, je Saxana v naprivat.cz ? (když tak SZ) :D
To bych zvážil, :roll: třeba provozuje nějaké praktiky na koštěti..

https://www.youtube.com/watch?v=Ae4K9nb0a7k
Saxana.jpg
vulcan

Příspěvekod duba » pát 10. črc 2015, 20:12

duba

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky