Já mám dnešní zkušenost. Volal jsem odpoledne, tel. byl vypnutý. Asi za hodinu prozvonění nazpět,ale tak dlouhé, že bych klidně mohl zvednout. Volám nazpět a holčina s trošku východním přízvukem mi říká, že zrovna přijíždí do Brna a že se můžeme hned někde sejít na hodinovém hotelu. Jinak prý až večer po 22hod. Jelikož to na mne bylo docela rychlé tak se domlouvám až na čas po 22hod. Sehnat v sobotu milenecký azyl je docela terno, ale povedlo se

Kočka mi do telefonu řekla, že už nemůže mluvit do tel. jelikož je u kamošky. A tak ji píši sms kde se sejdeme. Během dne ještě pár sms, ale nejvíc mne zarazilo jak mi pořád vypisuje že se hodně těší. O půl desáté mi volá, zase dlouze, ale neberu. Volám ihned nazpět. Kočka, že to platí a jestli bych ji neposlal kredit, že si to pak můžu odečíst

Cože? A proč? Aby mi mohla zavolat, už jí dochází kredit. Říkám, že ne. Ona: Tak já tě jen prozvoním. To snad dělala celou dobu ne? Prý ať se ubytuji a napíši ji číslo pokoje, že dojde. Říkám, že počkám venku kde se sejdeme. Stejně jsem ji chtěl vzít do Belvederu, takže diskrétnost je ta tam

Nicméně se mi to rozleželo v hlavě a celou akci jsem zrušil

Odpoledne obnovila inzerát na seznamka69 - a prý že je u kamošky. Ještě mi vypisovala, že je seriózní a zkoušela volat. Možná jsem fóbidní, ale pokud na mne něco působí neseriózně tak na to kašlu. Nechci tím ale říci, že někdo nemůže zažít ten líbivý inzerát

A já opět jen