Hledat  

..Nicolet..

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

..Nicolet..

Příspěvekod fifinak100 » ned 19. črc 2015, 22:58

nick amatéři: ..Nicolet..

má tam i 1 fotku
telefon: 776 194 630

*160* Ahojky mé jméno je Nicol a velmi ráda bych tě pozvala do svého útulného bytečku.*160* Jde o soukromý byt nikoliv o privát.*112* Je mi 25 let a mám štíhlou postavu prsa č.2 dlouhé černé vlásky a zelené oči.*309* Zvu k sobě POUZE PŘÍJEMNÉ VESELÉ PÁNY do 60 let kteří mají rádi MAZLIVÝ NĚŽNÝ SEXÍK. *160*Dominantní, arogantní a naštvaní pánové, nevolat.*160* Dle domluvy i orálek bez ochrany a análek. Pracuji od 10 do 23hod. Raději volat půl hodiny předem. Hodinka 1300. Brno centrum Nicol*160*

Má někdo zkušenost?
fifinak100

Re: ..Nicolet..

Příspěvekod kcarlos » sob 25. črc 2015, 21:56

Já mám dnešní zkušenost. Volal jsem odpoledne, tel. byl vypnutý. Asi za hodinu prozvonění nazpět,ale tak dlouhé, že bych klidně mohl zvednout. Volám nazpět a holčina s trošku východním přízvukem mi říká, že zrovna přijíždí do Brna a že se můžeme hned někde sejít na hodinovém hotelu. Jinak prý až večer po 22hod. Jelikož to na mne bylo docela rychlé tak se domlouvám až na čas po 22hod. Sehnat v sobotu milenecký azyl je docela terno, ale povedlo se :D Kočka mi do telefonu řekla, že už nemůže mluvit do tel. jelikož je u kamošky. A tak ji píši sms kde se sejdeme. Během dne ještě pár sms, ale nejvíc mne zarazilo jak mi pořád vypisuje že se hodně těší. O půl desáté mi volá, zase dlouze, ale neberu. Volám ihned nazpět. Kočka, že to platí a jestli bych ji neposlal kredit, že si to pak můžu odečíst :shock: Cože? A proč? Aby mi mohla zavolat, už jí dochází kredit. Říkám, že ne. Ona: Tak já tě jen prozvoním. To snad dělala celou dobu ne? Prý ať se ubytuji a napíši ji číslo pokoje, že dojde. Říkám, že počkám venku kde se sejdeme. Stejně jsem ji chtěl vzít do Belvederu, takže diskrétnost je ta tam :) Nicméně se mi to rozleželo v hlavě a celou akci jsem zrušil :? Odpoledne obnovila inzerát na seznamka69 - a prý že je u kamošky. Ještě mi vypisovala, že je seriózní a zkoušela volat. Možná jsem fóbidní, ale pokud na mne něco působí neseriózně tak na to kašlu. Nechci tím ale říci, že někdo nemůže zažít ten líbivý inzerát :mrgreen: A já opět jen --:o
kcarlos

Příspěvekod Nads » sob 25. črc 2015, 22:52

Já jí našel dneska :lol:
http://www.seznamka69.cz/inzerat/nikolka-brno/19716/ Jestli je to na té foce fuckt ona, tak by to za to stálo, ale když nemá prostory :roll:
Nads

Příspěvekod jarjaroslav » sob 25. črc 2015, 22:56

Nads píše:Já jí našel dneska :lol:
http://www.seznamka69.cz/inzerat/nikolka-brno/19716/ Jestli je to na té foce fuckt ona, tak by to za to stálo, ale když nemá prostory :roll:

Já tu fotku našel i na zahraničních webech, takže buď je světoznámá umělkyně nebo s tím svým čauky mňauky může jít leda do... :evil:
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Nads » sob 25. črc 2015, 23:07

Beztak nějaká zoufalá micina
Nads

Zpět na Dotazy na dívky