od Fuckingshit » ned 14. čer 2015, 17:47
Je to romka, poněkud světlejší pleti, ale po hlase je poznat, že pochází odněkud z toho etnika. Pěkný obličej i tělo, jen menší prsa. Strojový přístup, komunikace nula. V podstatě řekla jen, že prachy bere předem a pak zahlásila "jak do mě pudeš?..." Ještě si stihla vyřídit jeden telefon, než jsme začali. Celkově všechno moc rychlé a přímé, až nechutně... jen jsem se otočil a už měla věci ze sebe dole. O nějaké mazlení a doteky v posteli nestála, jenom honí šulína, kouřit jsem nechtěl. Začala tím, že mám jít zezadu a to ještě později zopakovala, jakoby to tak měla nejraději. Kundu měla velkou a vytahanou jako nějaká třicítka, prostě jsem jí tam dole ani necítil a jelikož jen tak ležela jak prkno, tak jsem to po chvíli vzdal. Pak mě dorazila tím, že po mrdu si ani neřekla o sprchu, natáhla si kalhotky na rozteklou buchtu a měla se bez otálení co nejdříve k odchodu. Asi honem rychle za dalším... Po jejím odchodu jsem si chtěl nafackovat za dveřmi, za další zmařenou akci, naštěstí nevyšla moc draho, ale i tak spíš za mě podprůměr.