Hledat  

Dominy

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Dominy

Příspěvekod mirek123 » úte 10. pro 2013, 18:41

Naposledy jsem byl u madam Angelly v jejim novem studiu. Foto odpovida realite. Byl jsem velice spokojen
V Brne dale najdes mada Marcelu, Ginu, Izabel, a dalsi.
Zalezi jen na tobe ktwrou zajdes. Na vsechny tady najdes recenze. A pokud za nejakou zajdes tak potom sem napis recenzi.
mirek123

Příspěvekod Luckyfetish » stř 11. pro 2013, 16:34

Angella vypadý super,ale není to zrovna ten můj tip.Pak jsem si četl tady hodně o Madam Marcele,že je dobrá.Ale vůbec jsem se zatím nikde nedočetl o Lady Susan a ta vypadá jako fakt luxusně :oo: .Máte někdo nějakou zkušenost s ní nebo s Madam Sárou?
Luckyfetish

Příspěvekod xxxmartinxxx » stř 23. črc 2014, 15:44

Luckyfetish píše:Ahoj jsem úplnej začátečník a i když svoje fantazie v hlavě mám a chtěl bych to zkusit,tak jsem ještě nikde nebyl a chtěl bych to zkusit,kterou dominu doporučujete.Která je dobrá a taky dobře vypadá? Nechci si svoje choutky zkoušet se sice zkušenou ,ale ošklivou dominou.

..já chodím za Ginou a max. spokojenost..tady má fotogalerku: madamgina.mysteria.cz
xxxmartinxxx

Příspěvekod mazlik » čtv 2. črc 2015, 9:24

madam Gina
moc pěkná žena hezké a dobře vybavené studio ale je to stejné jako s Corou , na BDSM si jen hraje a její znalosti zákoutí mužského těla nejsou tak hluboké jako třeba u Vandy.
je to moc škoda je fuckt hezká a příjemná.
mazlik

Příspěvekod dracula60 » pát 2. říj 2015, 22:57

Hello, I speak English only, I ant to try Madam Angella in Brno, do you know the prices ? thank you
dracula60

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky