Hledat  

Nová kočička Lucie 1200/H 775 520 173

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Nová kočička Lucie 1200/H 775 520 173

Příspěvekod ionek25 » čtv 13. bře 2014, 8:52

Ahoj,
chci se zeptat, jestli už někdo byl zkusit Lucku.
http://www.seznamka69.cz/inzerat/nova-k ... 0-h/59365/
ionek25

Re: Nová kočička Lucie 1200/H 775 520 173

Příspěvekod mentalista78 » čtv 13. bře 2014, 21:15

osobní zkušenost nemám, jen to že tato rozhodně není nová :-)
mentalista78

Příspěvekod vulcan » pát 14. bře 2014, 2:58

mentalista78 píše:osobní zkušenost nemám, jen to že tato rozhodně není nová :-)

nebuď detailista :D ,
tak je holt repasovaná... jakoby nová.. :wink:
vulcan

Příspěvekod Petr Šoustal » pát 14. bře 2014, 3:29

no vypadá to že jich tam bude víc na jednom místě ....... :roll:

http://www.seznamka69.cz/uzivatel.asp?id=103205
No co život člověka se skládá z pozitivních i negativních zážitků, kdyby neměl žádné negativní, nevážil by si těch pozitivních a v podstatě by ani nevěděl jak moc pozitivní jsou.
Petr Šoustal

Příspěvekod essex1 » pát 14. bře 2014, 11:55

Tak, kolegové, abych pravdu řekl: fotky jsou její, foceno na Banskobystrické. Co se týká vzhledu a tělesných předností, tak ukazuje co má. A ta Lucka sama je dost dobrá, snaživá, bez příplatků a zábran. Nemusíte se mnou souhlasit, ale osobní zkušenost je taková.
essex1

Příspěvekod Petr Šoustal » pon 25. srp 2014, 11:26

Drazí kolegové,

po delší pauze se Vám opět hlásím s malou recenzí.

Upozorňuji!! Vzhledem k obsahu stálých velmi kvalitativních adjektiv jsou mé recenze spíše vhodnější pro mé stálé čtenáře.

V neděli jsem měl opět po delší době volno, tak jsem se rozhodl si vrznout. To jsem vůbec netušil jak bude HARD něco sehnat v neděli odpoledne. Bylo to jako shánět dárky vo štědrým dnu večer na benzince. Myslím, že podobná challenge něco sehnat je i v sobotu. Viz zde....http://sexprivat4you.cz/forum/viewtopic.php?f=4&t=3791#p32471
Po hodině a 10. opakovaném pokus se někam dovolat jsem již zoufalý a vzal bych cokoliv. Většina čísel co jsem měl na seznamu byla buď nedostupná nebo to jenom vyzvánělo.
Sláva-dovolal jsem se Kate 774424268, co zbožňuje anální styk :arrow: tak to stojí u ní v inzerci,(ta sice na mém pečlivém seznamu nebyla, ale co už, je víkend :arrow: nemohu si moc vybírat) Informuje mě, že u ní ještě dobíhá menstruace, tak kdyby my to nevadilo, tak jako že by mohla. No oceňuji celkem její upřímnost, po půl vteřinovém přemýšlení jsem došel k závěru, že zrovna nemám chuť na něco jahodového a tato myšlenka převažovala nad vidinou, že bych byl po týdnu u ní první. S díky jsem poděkoval, s tím, že kdybych nic nesehnal, tak bych se na ní obrátil. No asi bych ji musel píchat celou dobu do zadku, a to se my zrovna nechtělo. :D Takže taková sláva to zas nebyla.

Procházím inzerci, kde se dá. Nacházím né sice moc aktuální, ale pro mě zajímavý inzerát zde...http://chciholku.cz/?page_id=5&id=4907. S velikým vzrušením, že jsem se dovolal jsem zahodil při telefonickém hovoru všechny napsané otázky z mého dotazníku.:lol: Fotky byly z privátu na Bánskobystrické, tak jsem si alespoň říkal, že budu vědět kam jet, ale adresu my řekla jinou. Dojel jsem na místo určení.
Její finta byla v tom, že my otevřela hlavní dveře a stála za nimi, takže jsem ji vůbec neviděl, až když jsem vlezl dovnitř a zaklaply za mnou dveře. A sakra nic moc. S nemilou vidinou, že budu muset další hodinu vyvolávat, kdybych dal otočku jsem šel dál.
Po té co se vysvlékla jsem zjistil, že fotka v inzerci byla aktuální tak před 20-kily. A sakra hodně nic moc, sedí snad jen vlasy a opálení. Ale to jsem měl bohužel už uhrazeno. Má sice přírodní čtyřky, ale bohužel dá se s nima udělat uzel.
Nebudu napínat. Při třetí poloze se my naskytla příležitost jít do finále, tak jsem se ji chopil. Dokonce měla v průběhu náznaky sebeukájení se, no s tím jsem se ještě nesetkal. Druhé kolečko jsem si nechal již jen pobafat :arrow: hluboké hrdlo zvládá dobře, tak proč ne.
Podle mě to již dělá pouze jako vedlejšák u sebe doma :arrow: neptal jsem se, usuzuji podle toho, že moc neinzeruje, vzhledem k postavě se není čemu divit. No škoda. Nehodnotím to až tak tragicky, je příjemná snaží se vyjít vstříc. I to jak si mě podržela ve finále, když už jsem třepal nožičkama, tomu nasvědčuje že z toho chtěla taky něco vytěžit, a že se nejednal o strohý byznys z její strany. Doporučuji tedy pánům, se slabostí k plnoštíhlejším dámám.
Nelíbá se, 69 a hloubkový jeskynní průzkum prsty není problém. Cena 1200/hod –OB v ceně. Čas nehlídá.

No poslední dobou mám prostě pech a chodí my hodně špatné karty....
Přílohy
pink.jpg
No co život člověka se skládá z pozitivních i negativních zážitků, kdyby neměl žádné negativní, nevážil by si těch pozitivních a v podstatě by ani nevěděl jak moc pozitivní jsou.
Petr Šoustal

Příspěvekod himlhergot » ned 25. říj 2015, 15:21

Obrázek
himlhergot

Zpět na Dotazy na dívky