Hledat  

Doporučení eskortu po Brně

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Doporučení eskortu po Brně

Příspěvekod sweetmarion » ned 29. bře 2015, 23:27

Ano, je možné říct: "tak hele pane, vy raději jděte pryč"...ale riskovala bych, že se naštve a s tím se nechci potýkat,, jelikož u mě nejde o sex, tak jsem schopna odvést dobrou práci i když je někdo opakem mých ideálů :D ale představa, že bych s ním měla souložit mě děsí :D takže méně profesionální dívky chápu...jsme jen lidi...já jsem schopná velkého sebezapření a jsem dost obrněná...prostě část sebe "vypnu" a nevnímám negativa ...ale také jen do jisté míry, dívky poskytující sex jsou asi ještě více "rozbité" než já :D

ale ano, u mě jsou klienti umytí, požaduji před masáží sprchu...ale to bych si je asi musela umýt sama :D takhle několik dnů neumyté vlasy, nevyčištěné zuby...pak někdo má prostě silnější pach, hodně se potí a ještě i pot jinak zapáchá ...nemoc, hormonální hladina, životospráva i věk na to má vliv, preejakulát i ejakulát taky nebývá zrovna voňavá záležitost...chápu, že i já nemusím někomu přirozeně vonět. Mám i klienty, kteří přijdou čistí, ještě se vysprchují, je cítit osvěžený dech, vlasy umyté a někteří jsou i čerstvě upraveni na intimních místech :D to jásám :D Jsem prostě v tomhle cíťa...je mi jedno, jestli přijde starý, mladý, velký, malý, ale na pachy jsem háklivější :D Ale i když se hodně snažím, tak pochopitelně i tak je rozdíl, jestli je někdo mladý a dobře rostlý...to se lépe tulí než někdo více obézní...to je masáž tělo na tělo těžce proveditelná, ale přizpůsobím jak je to jen možné, hodně mi záleží na výsledku...jinak bych ani necheckovala své recenze.

Zatím se mi vyhnuli muži agresivní, umím poměrně dobře jednat s lidmi, také to může mít vliv. Nemám ráda loudily...to jsou muži, kteří se mě snaží přemluvit k něčemu, co nechci...orální sex, obzvláště bez kondomu nebo přímo sex a nestačí jim říci jednou ne....přemlouvají třeba půl hodiny...to jsem naštvaná a znechucená a horko těžko se ho snažím nevyhodit...jenom už ho nikdy nevezmu :D Pak občas někdo obtěžuje přes telefon, to se dá taky ještě zvládat. Kolegyně poznaly i horší, já naštěstí zatím ne :) některé dementy možná eliminuji už při telefonátu :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Miaaa » pon 30. bře 2015, 1:11

AA6A4B8E ......
Jen dej pozor, aby jsi nedopadl stejně :P :P :P
https://www.youtube.com/watch?v=ppdq6n2XWmQ
Mia
Miaaa
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod AA6A4B8E » pon 30. bře 2015, 4:52

Miaaa píše:Jen dej pozor, aby jsi nedopadl stejně :P :P :P

no tak snad ne :)
AA6A4B8E

Příspěvekod AA6A4B8E » pon 30. bře 2015, 5:01

sweetmarion píše:Zatím se mi vyhnuli muži agresivní, umím poměrně dobře jednat s lidmi, také to může mít vliv. Nemám ráda loudily...to jsou muži, kteří se mě snaží přemluvit k něčemu, co nechci...orální sex, obzvláště bez kondomu nebo přímo sex a nestačí jim říci jednou ne....přemlouvají třeba půl hodiny...to jsem naštvaná a znechucená a horko těžko se ho snažím nevyhodit...jenom už ho nikdy nevezmu :D Pak občas někdo obtěžuje přes telefon, to se dá taky ještě zvládat. Kolegyně poznaly i horší, já naštěstí zatím ne :) některé dementy možná eliminuji už při telefonátu :D

hmm, tak to asi pak chápu.

ale několik dní nemytej ... kdybych přijel z lesa tak se i tak předtím vykoupu, i ke kadeřnici jdu s umytýma vlasama a to je tam myjou znova ... tak to vám teda moc holky nezávidím :)
AA6A4B8E

Příspěvekod labradoras » úte 1. pro 2015, 11:07

Ahoj. Prosím o tip na eskort v Brně. Jde mi o dvě slečny na celou noc. Z inzerátů na prijedu.cz zrovna ideální nabídka není.. Nejde ani tak o otázku financí jako spíš o to, abych si neudělal ostudu před svým obch.partnerem ze zahraničí. Díky moc za jakékoliv tipy. Vím, že na tyto služby je třeba Praha ideální, ale místo setkání je Brno a přiznám se, že tady si moc jistý nejsem...
Díky moc.
labradoras

Příspěvekod acx » úte 1. pro 2015, 17:42

labradoras píše:Ahoj. Prosím o tip na eskort v Brně. Jde mi o dvě slečny na celou noc. Z inzerátů na prijedu.cz zrovna ideální nabídka není.. Nejde ani tak o otázku financí jako spíš o to, abych si neudělal ostudu před svým obch.partnerem ze zahraničí. Díky moc za jakékoliv tipy. Vím, že na tyto služby je třeba Praha ideální, ale místo setkání je Brno a přiznám se, že tady si moc jistý nejsem...
Díky moc.

Pokud ti nejde o peníze, tak si vyber v Praze. Stejně pokud se chceš vytáhnout,tak ti nezbývá, než sáhnout na drahé společnice a ty tě klidně přijedou z Prahy do Brna ... .
acx

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky