Hledat  

Viktoria z Luxury

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Viktoria z Luxury

Příspěvekod gludusss » pon 9. lis 2015, 12:23

Měl uz nekdo tu čest?
gludusss

Re: Viktoria z Luxury

Příspěvekod acx » úte 17. lis 2015, 20:58

gludusss píše:Měl uz nekdo tu čest?

UKčko, co potom čekat. :!: Nesolidní, ..., otočka, nebrat ... :(
acx

Příspěvekod sexprivat » stř 18. lis 2015, 9:18

Já sem byl a za sebe můžu říct že spokojenost. Nechá se vést, líbá se i orál ušel. To že je ukrajinka zjistíte až na pokoji ale docela pekná. Hubená blond vlásky a prsa 2. Opáčko bych dal.
sexprivat

Příspěvekod jarjaroslav » stř 18. lis 2015, 10:16

Hlas s východním přízvukem, domluva složitá - nebyla schopna rozlišit mezi 16:00 a 17:00 (volno má až od 17:00, dříve ne, poté se najednou mohu stavit v 16:00, o pár sekund později zase ne a tak to pokračovalo stále dokola) - problém ale nevidím v nějaké jazykové bariéře :roll: . Prostě luxus, který jsem nestačil pobrat :lol: .

P. S.
:arrow: http://artagencybrno.cz/index.php/aktua ... 20-natalka
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod jnsx » úte 19. led 2016, 20:04

byl jsem par mesicu zpatky.

http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... ?noErase=1

je to krasna, mlada holcina. pry z ukrajiny.

VELMI hubena! ne kazdemu se muze libit. ja byl nadseny :-)
takrka zadna prsa. ne kazdemu se muze libit. zeny v nasi rodine jsou vsechny dosti podarovane v techto partiich, takze ja jsem se toho nakoukal uz dost a libi se mi naopak zeny s mensim poprsim :-)
krasny, velky kukadla a vlasy odbarvene tak nejak na kurvu.
no, proste kdyz jsem tohle stvoreni spatril pred sebou, tak mi vzrusenim hercna malem vyskocila z tela.
pro uz pametniky - velmi mi pripominala postavou misu z belly.
tech 20 let, co uvadi, bych ji snad netipoval. ja mel za to, ze ji nemuze byt vic jak 18.

ma hebounkou svezi plet a velmi ochotne se libala, cehoz jsem se pak jaksi nemohl nabazit :-) a tech jejich oci! hmm, no ano, venku na cerstvym vzduchu jsem to musel rozdychavat a pripominat si, ze jsem ji opravdu platil, jinak by se ani nic z toho nestalo :-)

no, takze ted po par mesicich ulezeni zazitku z posledne si rikam, ze je cas na opetovnou navstevu. asi bych doporucil na ni do telefonu mluvit pomaleji a durazneji, kdyby mela problem rozumet. mne ale prislo, ze na to, ze tu v republice zas tak dlouho nebude, tak oproti Sonji uz stihla cestinu pochytit dobre.

myslim, ze nornici, kteri radi chodivali za misou z belly by tudle staci meli prubnout taky.
to plivnuti na jeji zemi puvodu mi neprijde fer. ja treba zadny problem z jeji strany nezaznamenal. naopak byla mila, ochotna, komunikativni (v ramci jazykovych moznosti) a domluva bezproblemova.

opet poprosim adminy o presunuti do hlavni sekce.
jnsx

Příspěvekod majklmajkl » ned 14. úno 2016, 12:31

Jnsx, to vypada podezrele dobre :-) Nechala se lizat?
majklmajkl

Příspěvekod MNMN » čtv 17. bře 2016, 4:16

majklmajkl píše:Jnsx, to vypada podezrele dobre :-) Nechala se lizat?

Tohle mne taky zajima
MNMN

Zpět na Dotazy na dívky