Hledat  

Privat Hodinové manželky

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Privat Hodinové manželky

Příspěvekod denis0220 » pát 14. bře 2014, 23:26

Zdravím. V poslední době se při návštěvách privátů řídím spíš konkrétní chutí než potřebou objevovat něco nového. Proto dám jednou přednost er. masáži, podruhé klasice, někdy dám lehčí SM... rád bych ale poznal typově starší ženu (40-55) se zachovalou postavou (ne obezní), se kterou se dají provádět všelijaké perverznější věci, prostě žádnou nafouklou nanynku, které se nemůžete dotknout. Pár takových už jsem poznal, ale většinou mě nazaujaly vzhledově. Koukal jsem na privat Hodinové maželky, kde typově asi budou paničku nabízející perverznější služby, ale chci se zeptat zda byste mi někoho odtud doporučili, popřípadě nějakou zcela jinou pracovnici, která si toho nechá více líbit a přitom jí to baví.. díky.
denis0220

Re: Privat Hodinové manželky

Příspěvekod honzakouris » ned 16. bře 2014, 21:30

romeo1968 píše:http://nick.amateri.cz/vandalka
poměrně flexibilní ženská, privát má s kamarádkou v rod domku mají i malou SM místnost se slušným vybavením .Jejich největší plus je férové jednání -platíš jen čistý čas a až na konec
Nechci tu dělat promo ale chodím tam rád i třeba proto že mám paušální cenu tak vím kolik budu platit i když jsem tam o dost déle než bych měl .

souhlas, tomuto požadavku by mohla plně vyhovovat...
honzakouris

Re: Privat Hodinové manželky

Příspěvekod michelin » úte 22. bře 2016, 17:19

Ano, zkusil jsem Vandu. Nelže, nekrade, perfektní profesionální masáž, fotky skutečné a dá se pokecat. Rozhodně opakování.
michelin

Zpět na Dotazy na dívky