Hledat  

lea-krpole

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

lea-krpole

Příspěvekod Pajon » čtv 21. led 2016, 16:57

Nějaké info, předpokládám že tu je pod jiným jménem které používala?
Pajon

Re: lea-krpole

Příspěvekod acx » čtv 21. led 2016, 17:26

Pajon píše:Nějaké info, předpokládám že tu je pod jiným jménem které používala?

Předpokládáš dobře (používala i jiná jména) i špatně (lea používala a používá stále). :mrgreen:
Takže máš podle čeho ji najít, dokonce velmi snadno. :lol:
acx

Příspěvekod vzajemna_pohoda » čtv 21. led 2016, 18:08

Používala už více nicků, začílana Brno pak Hodonín (https://www.amateri.com/cs/user/773165) a teď zase Brno.

Z osobní zkušenosti:
Foto v galeriích jsou její, bohužel docela profesionálně upravené. Má na sobě hooodně obrázků, ale kdo to preferuje může to brát za plus.
Postava štíhlá, hodně vysoká, snědá pleť. Prsa drobná, dole pro milovníky závojů příjemné překvapení.
Jinak na mě moc profesionální, ale ne nepříjemný přístup. Ale opakovat nebudu.
vzajemna_pohoda

Příspěvekod yukon » pon 7. bře 2016, 21:19

vzajemna_pohoda píše:Používala už více nicků, začílana Brno pak Hodonín (https://www.amateri.com/cs/user/773165) a teď zase Brno.

Z osobní zkušenosti:
Foto v galeriích jsou její, bohužel docela profesionálně upravené. Má na sobě hooodně obrázků, ale kdo to preferuje může to brát za plus.
Postava štíhlá, hodně vysoká, snědá pleť. Prsa drobná, dole pro milovníky závojů příjemné překvapení.

Pokud je to ta stejná Lea http://www.seznamka69.cz/inzerat/lea/33720/ tel.č. 732922634 tak jsem za ní byl v neděli a musím potvrdit, trošku profi přístup ale po pěti minutách se změnila v nějvětšího mazlíka , kterou jsem zažil . Pomaloučku jsem si jí vysvlékl, prohlídl celé její tělíčko, je krásně opálená, prsa akorát do ručky a nejvíc co mě na ní fascinovalo jsou její nádherné pysky, fantasticky vymakaný zadeček, kakaový kroužek voňavý , kundičku voňavou. Líbačku začala sama od sebe, její tlustý jazyk jsem cítil až v krku, dal jsem jednou orálek a jedenkrát zásun, všechno na jedničku. Po dlouhé době super zážitek s příjemnou dívkou. Dokonce i obrázky jí slušeli, což já moc jaksi nemusím. Jestli zůstane v Brně, budu opakovat.Tohle je upozornění pro zmrda strika s dvaceti nicky, uprostřed síně je zavěšený box. pytel tak ať si dává velký pozor, aby tam nevisel místo toho pytle.
yukon

Příspěvekod jarjaroslav » pon 7. bře 2016, 21:31

yukon píše:Pokud je to ta stejná Lea http://www.seznamka69.cz/inzerat/lea/33720/ tel.č. 732922634...

Podle fotek (zejm. tetování a znaménko) by se v obou případech mělo jednat o stejnou Leu, dříve Mischel ze Sekretářek. Na základě osobní zkušenosti to ale můžeš posoudit nejlépe Ty :wink: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod strik » úte 8. bře 2016, 7:15

yukon píše:
vzajemna_pohoda píše:Používala už více nicků, začílana Brno pak Hodonín (https://www.amateri.com/cs/user/773165) a teď zase Brno.

Z osobní zkušenosti:

Pokud je to ta stejná Lea http://www.seznamka69.cz/inzerat/lea/33720/ tel.č. 732922634 tak jsem za ní byl v neděli a musím potvrdit, trošku profi přístup ale po pěti minutách se změnila v nějvětšího mazlíka , kterou jsem zažil . Pomaloučku jsem si jí vysvlékl, prohlídl celé její tělíčko, je krásně opálená, prsa akorát do ručky a nejvíc co mě na ní fascinovalo jsou její nádherné pysky, fantasticky vymakaný zadeček, kakaový kroužek voňavý , kundičku voňavou. Líbačku začala sama od sebe, její tlustý jazyk jsem cítil až v krku, dal jsem jednou orálek a jedenkrát zásun, všechno na jedničku. Po dlouhé době super zážitek s příjemnou dívkou. Dokonce i obrázky jí slušeli, což já moc jaksi nemusím. Jestli zůstane v Brně, budu opakovat.Tohle je upozornění pro zmrda strika s dvaceti nicky, uprostřed síně je zavěšený box. pytel tak ať si dává velký pozor, aby tam nevisel místo toho pytle.

Ty ještě žiješ ty starej kokote?! Ja myslel ze jsi konečně zdechnul. Ty hnupe u Leony jsem byl několikrát dávno před tebou ty supaku, ale teď už tam teda nepachnu po takovým praseti jako jsi ty nejdu!!!
--:o
strik

Příspěvekod yukon » úte 8. bře 2016, 19:30

Jak vidíš tak pořád žiju , a mám se skvěle :D ale tebe ten syfilis rozežírá mozek čuráku pitomej. Ještě pár dnu a jdeš do pytle, hovado.
yukon

Příspěvekod strik » úte 8. bře 2016, 20:01

yukon píše:Jak vidíš tak pořád žiju , a mám se skvěle :D ale tebe ten syfilis rozežírá mozek čuráku pitomej. Ještě pár dnu a jdeš do pytle, hovado.

Hehe ja bych řekl ze mam syfl ty a už v posledním stadiu, to se totiž z lidi stanou dementní, invalidní kokoti jako jsi právě ty !!! To mas z toho ze vojizdis ty tvoje hnusny kurvy co mas v tom svým krcalk. Ty stará pacaska buzno
strik

Příspěvekod yukon » stř 9. bře 2016, 20:22

strik píše:
yukon píše:Jak vidíš tak pořád žiju , a mám se skvěle :D ale tebe ten syfilis rozežírá mozek čuráku pitomej. Ještě pár dnu a jdeš do pytle, hovado.

Hehe ja bych řekl ze mam syfl ty a už v posledním stadiu, to se totiž z lidi stanou dementní, invalidní kokoti jako jsi právě ty !!! To mas z toho ze vojizdis ty tvoje hnusny kurvy co mas v tom svým krcalk. Ty stará pacaska buzno

Hele čuráku zasyflenej, i když už koktáš tak já ti rozumím, já vím, že máš syfla v posledním stádiu, ale i tak je to od tebe hezké, že se přiznáváš. Ten zbytek nemá smysl komentovat, nulo !
yukon

Příspěvekod petrnavrátil » stř 9. bře 2016, 21:43

striku je to ten tlustej magor z černejch polí, okolo 40, trochu menší, malýho čuráčka a pase tuleně, znám adresu i telefon, doufám, že je to on, už mi vyhrožoval a já mám pro strach uděláno, striku , fandím ti a ty víš kdo to je, pošli info na SZ a budeme ho trápit :o
petrnavrátil

Příspěvekod Petr.OL » stř 23. bře 2016, 12:03

Tak zpět k Le-e, ma nekdo aktuální info ?
Petr.OL

Příspěvekod Bek » čtv 24. bře 2016, 16:56

Petr.OL píše:Tak zpět k Le-e, ma nekdo aktuální info ?

Před 14 dny byla na svém místě v Kr. Poli. Zkus tel.č. 732922634 Občas se objeví na Amatérech pod nickem Lea-liberec nebo tak nějak ale taky mrkni na 69 , většinou inzeruje tam. Já byl za ní během měsíce čtyřikrát. Lea prostě nemá chybu, je to zlatíčko.
Bek
Majitel privátu
Majitel privátu

Příspěvekod petrnavrátil » čtv 24. bře 2016, 17:38

dík za info, o svátcích zajdu, pak dám vědět, i když není to zrovna můj typ ,ale jméno Leontýna nebo Lea je skvělý
petrnavrátil

Zpět na Dotazy na dívky