Hledat  

asiatka YEN

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: asiatka YEN

Příspěvekod emirosin » čtv 26. lis 2015, 18:27

To je dobrý poznatek! Předjezdec :D Když to vyjde, rád se jím stanu. Půjdu rovnou s ranní erekcí :mrgreen:
emirosin

Příspěvekod denis0220 » sob 23. dub 2016, 1:25

Nějak mi včera nevyšla domluvená akce, tak mě to zaválo náhodou k Princess, kde jsem ca před rokem jednou byl. Času nebylo nazbyt, ale já neměl telefon. Chytrý mobil s netem mi Santa ještě nedones, takže jsem byl odkázán na náhodu. Příjdu tam ke dveřím privátu a koukám na zvoncích nic, žádné princess. Zrovna jde jedna slečna (dost asertivní) tak říkám, slečno nejste z Princess? Pěkně se na mě oboří, že ona teda odtam není a at se necpu dovnitř, jen zuby procedí - je to ten zvonek s růžovým. Tak na to zazvoním a hle bzučák. Tak jdu dovnitř do patra. Ve dveřích ta asiatka, nechce mě pustit, ptám se zda je tam někdo volný... ona huhlá a česky nedokáže odpovědět. Tak vejdu dovnitř. Chvíli se dohadujeme a ona mě sama zavleče do jedné cimry. Říkám si no sakra nic moc tahle rákoska. Pak slyším dohady a ženský hlas. V chodbě stojí s asiatkou ještě celkem pěkně stavěná bruneta, ca 170 cm. Ceknou na mě at zalezu. Pak se už umyju, přijde asiatka a dáme půl hoďky sexu o ničem. To jsou ty návštěvy za ho...no, kdy si jen můžete říct, že aby se mohli užívat ty lepší návštevy , tak musíte zažít i ty blbý.
Každopádně, se chci zepetat, na tu druhou dívku, ta mě celkem zaujala. Mohla by to být ta Eliška (dříve Tereza), jaká je? asiatka mi nedokázala říct ani její jméno.
Byl někdo u té Elišky (Terezy)?
denis0220

Příspěvekod jarjaroslav » pon 25. dub 2016, 21:30

denis0220 píše:Nějak mi včera nevyšla domluvená akce, tak mě to zaválo náhodou k Princess, kde jsem ca před rokem jednou byl. Času nebylo nazbyt, ale já neměl telefon. Chytrý mobil s netem mi Santa ještě nedones, takže jsem byl odkázán na náhodu. Příjdu tam ke dveřím privátu a koukám na zvoncích nic, žádné princess. Zrovna jde jedna slečna (dost asertivní) tak říkám, slečno nejste z Princess?

Klobouk dolů, takhle se vnutit na privát :D .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod denis0220 » úte 26. dub 2016, 20:39

jarjaroslav píše:
denis0220 píše:Nějak mi včera nevyšla domluvená akce, tak mě to zaválo náhodou k Princess, kde jsem ca před rokem jednou byl. Času nebylo nazbyt, ale já neměl telefon. Chytrý mobil s netem mi Santa ještě nedones, takže jsem byl odkázán na náhodu. Příjdu tam ke dveřím privátu a koukám na zvoncích nic, žádné princess. Zrovna jde jedna slečna (dost asertivní) tak říkám, slečno nejste z Princess?

Klobouk dolů, takhle se vnutit na privát :D .

No když mi nevyšla domluvená návštěva, tak mě ty tanečky naštvaly a vzal jsem to za opačný konec... namátková razie :) taky dobrý adrenalin
denis0220

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky