rozhodl jsem se zkusit privát poprvé a padly mi do oka dvě slečny Lily a Emma, hlavně kvůli malému věkovému rozdílu. Hádám že mají pořád plno protože jsou moc pěkné

Děkuju
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
halala píše:Ahoj,
rozhodl jsem se zkusit privát poprvé a padli mi do oka dvě slečny Lily a Emma, hlavně kvůli malému věkovému rozdílu. Hádám že mají pořád plno protože jsou moc pěkné. Nemůžu se jim dovolat, zkoušel jsem to 3x během 2 dnů. Nevíte jak si je mám zarezervovat, nebo kdy se snažit volat. Nebo nějaký další doporučení na mladší slečny ?
Děkuju
halala píše:Ahoj,
rozhodl jsem se zkusit privát poprvé a padli mi do oka dvě slečny Lily a Emma, hlavně kvůli malému věkovému rozdílu.
hardysek píše:Doporučil bych pro panice spíše Elišku z Marilynu. Je jí 19 a myslím, že by pro panice měla pochopení.
Je to novicka a je z té činnosti úplně nadšená. Tak proč by se nepodělila s panicem o krásné prvotní zážitky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků