Hledat  

Panic

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Panic

Příspěvekod halala » ned 26. čer 2016, 14:57

Ahoj,

rozhodl jsem se zkusit privát poprvé a padly mi do oka dvě slečny Lily a Emma, hlavně kvůli malému věkovému rozdílu. Hádám že mají pořád plno protože jsou moc pěkné :D. Nemůžu se jim dovolat, zkoušel jsem to 3x během 2 dnů. Nevíte jak si je mám zarezervovat, nebo kdy se snažit volat. Nebo nějaký další doporučení na mladší slečny ?

Děkuju
Naposledy upravil halala dne pon 27. čer 2016, 11:13, celkově upraveno 1
halala

Re: Panic

Příspěvekod acx » ned 26. čer 2016, 17:27

halala píše:Ahoj,

rozhodl jsem se zkusit privát poprvé a padli mi do oka dvě slečny Lily a Emma, hlavně kvůli malému věkovému rozdílu. Hádám že mají pořád plno protože jsou moc pěkné :D. Nemůžu se jim dovolat, zkoušel jsem to 3x během 2 dnů. Nevíte jak si je mám zarezervovat, nebo kdy se snažit volat. Nebo nějaký další doporučení na mladší slečny ?

Děkuju

Zkoušet, zkoušet, zkoušet ... . Moc tam nejsou, když už jsou, tak ne u telefonu ... . Nejdřív si zjisti, zda vůbec jsou na privátu a kdy. Nevěř stránkam Mii o přítomnosti holek. A dokone 3x během 2 dnů ? Po 1/2 hodině, pokud máš skutečně zájem. :roll:
acx

Příspěvekod jarjaroslav » ned 26. čer 2016, 21:22

halala píše:Ahoj,

rozhodl jsem se zkusit privát poprvé a padli mi do oka dvě slečny Lily a Emma, hlavně kvůli malému věkovému rozdílu.

Na "padnutí do oka" a uváděný věk, myšleno obecně, se zase tolik nespoléhej :wink: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod hardysek » ned 26. čer 2016, 23:20

Obvykle se píše slečny padly s tvrdým a to nemyslím, jako s tím tvým. :lol: :lol: :lol:
Jinak to nevzdávej. Jednou Ti to stejně zvednou a bude po panictví.
hardysek

Příspěvekod elrol » úte 28. čer 2016, 10:39

Jak říkali kolegové - volej každou půlhodinu, musíš se prostě trefit do pauzy během pracovní doby.
A ještě doporučení - pokud jsi panic (ať už opravdový nebo jen "privátový"), jdi za Lily, Emu vynech.
elrol

Příspěvekod CM01 » úte 28. čer 2016, 20:45

Přesně tak, na Lily si zajezdíš líp.
CM01

Příspěvekod hardysek » úte 28. čer 2016, 20:56

Doporučil bych pro panice spíše Elišku z Marilynu. Je jí 19 a myslím, že by pro panice měla pochopení.
Je to novicka a je z té činnosti úplně nadšená. Tak proč by se nepodělila s panicem o krásné prvotní zážitky. :D
hardysek

Příspěvekod jarjaroslav » úte 28. čer 2016, 22:01

hardysek píše:Doporučil bych pro panice spíše Elišku z Marilynu. Je jí 19 a myslím, že by pro panice měla pochopení.
Je to novicka a je z té činnosti úplně nadšená. Tak proč by se nepodělila s panicem o krásné prvotní zážitky. :D

V Luxury mají taky spoustu "novicek" :lol: . Jelikož s Eliškou nemám osobní zkušenost, nemohu porovnat, ale myslím, že Lily není pro začátečníka špatná - já sám jsem takový věčný začátečník :D . Bude ale muset asi oželet líbání...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod hardysek » úte 28. čer 2016, 23:29

Myslím, že právě to líbání je pro panice velmi důležité. Je to takový romantický náznak prvotního sblížení dvou jedinců, kteří mají zájem využít všech možností vzájemného kontaktu.
Je to paradox , ale hodně ťapin líbání staví na úroveň patřící do soukromí.
hardysek

Zpět na Dotazy na dívky