Adriano10 píše:Stojí to za to jí vyzkoušet, nebo je to zbytečná cesta?
Díky moc a mějte se T.
Ahoj. Díky za tip. Byl jsem vyzkoušet a snad ti moje krátká recenze pomůže. Jak píšeš domluva skvělá. Věk myslím odpovídá inzerovanému idkyž po prvním pohledu za dveřemi mě napadlo, že je možná i trošičku mladší, protože na fotkách působí spíše starší. Ale celkově fotky sedí. Čekala pěkně nalíčená a voňavá

Zeptala se jestli se má převléct do koženého, to nemusím. Nabídla vodu. U mě zde body nahoru. Byt je běžně zařízený, běžné činžovní jádro, čistý. Ručník velký čistý suchý

Na parapetu jsem viděl krabičku cigaret, ale pach z kouře v bytě nemá. Ani v úst nejsou cigára cítit. Mirka je opravdu drobná panička, kterou to baví. Nebo takový jsem měl pocit. Má malou roztomilou postavu. Příjemně se usmívala celou dobu. Žádné nepřítomné pohledy jsem nezanamenal. To hodnotím bodově velmi vysoko. Líbá se, nechá se líznout a prstení průzkum neodmítá. Bradavky velké. Zadeček pevný. Při akci projevy nepůsobí hraně a když byla rozjetá, tak ještě vybídla abych nepřestával

Jednu chvíli tekla a krásně čvachtala. Málem jsem z toho šel do finále - to se mě velice líbilo. Neměl jsem pocit iluze. A proto zde body opět nahoru. Na bytu je sama a žádného bačmena jsem nezaznamenal. Čili můj subjektivní hodnotící soud je celkově dobrý nor a poměr cena/výkon výborný

a já sám za sebe jsem rozhodnutý zopakovat. Snad ti moje recenze pomůže k rozhodnutí. Nebo pokud jsi už u ní byl, tak mi napiš tvůj pohled. Dík. Zdar.