Hledat  

mulatka v brně

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: mulatka v brně

Příspěvekod Dobermann » stř 13. led 2016, 6:55

rose888 píše:Ahoj, co tady čtu je docela hnusný..sama jsem mulatka, je mi 18, rozená češka.. sháním někoho v Brně, i jako společnice .. o muže nouzi nemám, ale mám ráda diskrétnost a nejsem zrovna levná " štětka za 2 tácy", za takovéhle ceny opravdu nemůžete mít kvalitní "zboží".. když hledáte a neohlížíte se na nároky slečny, určitě najdete.. Jak jsem řekla, sama hledám, pokud je tu někdo rozumný a myslí to vážně, není prase ani úchyl, můžete se ozvat...
email takterouneznas@gmail.com
Mějte se a hodně štěstí při hledání..
ps: kluci, za 2 tisíce jde akorát chytnout nějaká nemoc, neblbněte a radši si najděte hodnou holku.
papa

Ja ti dam 10 - měsičně:)
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod kropidlak » sob 30. črc 2016, 19:17

grandfather píše:Je vůbec v Brně k mání nějaká mulatka? Nebo černoška? :)

Lejla - Exotca Brno na amaterech, sám nemám osobní zkušenot, ale zahlédl jsem reklamu
kropidlak

Příspěvekod jarjaroslav » sob 30. črc 2016, 20:41

kropidlak píše:

Lejla - Exotca Brno na amaterech, sám nemám osobní zkušenot, ale zahlédl jsem reklamu

:arrow: viewtopic.php?f=4&t=3895
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod AA6A4B8E » ned 31. črc 2016, 14:09

v Brně znám od vidění jednu černošku, ale ta žádné služby nenabízí a navíc je stejně na holky a nikomu by se moc nelíbila (má takový ten styl na kluka).
AA6A4B8E

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky