Hledat  

první sex

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

první sex

Příspěvekod mliekar » čtv 18. srp 2016, 10:04

Ahoj věděli byste o nějaké, která by byla ochotná zaučit, nevypadala uplně zle a nestála tolik co zájezd do chorvatska ? :D Rád bych si to zkusil :) Četl jsem tu, že nejlepší je asi natálka http://www.seznamka69.cz/inzerat/natalie/47422/
ale rád si nechám poradit
mliekar

Re: první sex

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 18. srp 2016, 12:39

Podobných témat se zde vyskytuje několik a s největší pravděpodobností v budoucnu můžeme očekávat další. Reakce budou asi podobné jako ty, se kterými se setkali Tvoji předchůdci.

Zkus ještě popřemýšlet, zda je nutné tak spěchat s prvním sexem :idea: . Na privát lze zajít vždy, ne? Z plánované jednorázové návštěvy se také může stát nové hobby, které není úplně levné :evil: . Od jiných kolegů se možná dočteš o krásách prvního sexu s někým, koho máš rád, záleží Ti na něm (v Tvém případě asi na ní) apod. Osobně to nemohu posoudit, před čtyřmi lety jsem se vydal stejnou cestou jako Ty. A za tu dobu jsem se toho v posteli ani moc nepřiučil, stále bych potřeboval nějakou "instruktáž", jen je mi hloupé si o to některé říct :oops: . Tímto nastíněním, jak můžeš dopadnout, jsem potěšil své svědomí :D .

Obvyklým typem, který zde dostaneš, bude Mia (http://privatmia.cz/index3.php?gid=5). Dosud jsem s ní neměl tu čest, přesto se domnívám (na základě zde prezentovaných poznatků kolegů), že její návštěvou neuděláš chybu. Já chodím za Lily (http://privatmia.cz/index3.php?gid=8), která si na moji úplnou pasivitu, min. velmi podobnou chování panice, již zvykla. Snad to tak vydrží do doby, než budu chtít přistoupit k "sexkoučingu". Toť můj názor.
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod mliekar » čtv 18. srp 2016, 17:36

Aby nedošlo k mýlce, nejsme panic, měl jsem sex už párkrát, ale nikdy to nedopadlo podle mých představ, jelikož už mám i po USA plnoletosti, tak mě dost, štve, že jsem to nikdy nezažil pořádně. Možná bych raději pro první pokus slečnu 26+, aby se třeba nestalo, že potkám některou se svých spolužaček z VŠ, což by mohlo být pro obě strany trapný a vím, že jednomu kamarádovi už se to stalo.
mliekar

Příspěvekod strik » čtv 18. srp 2016, 18:58

Zajdi si za Miou ta te usousta k smrti --:o
strik

Re: první sex NA PRIVÁTĚ

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 18. srp 2016, 20:40

mliekar píše:Aby nedošlo k mýlce, nejsme panic, měl jsem sex už párkrát, ale nikdy to nedopadlo podle mých představ, jelikož už mám i po USA plnoletosti, tak mě dost, štve, že jsem to nikdy nezažil pořádně.

Tak to je můj příspěvek zcela bezcenný, snad až na zmínku o Mii :oops: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Zpět na Dotazy na dívky