Hledat  

Tiffany Olomouc

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Tiffany Olomouc

Příspěvekod kraken89 » ned 23. říj 2016, 0:44

Chlapi, prosím Vás, dá se ještě zastihnout? Luxusní postava, byli i někde její fotky s obličejem a totál unikát, mladá, dělala v Rebels. Pořád ji vyhlížím a nikde nic, netušíte kam se poděla? Snad i za odměnu, nemůžu najít ani nic podobného... Někdo tu nedávno psal, že ještě občas inzeruje, ale .... Na číslo by se třeba ozvala, ať aspoň vím a pořád jen nevzpomínám. Díky
kraken89

Tiffany Olomouc, na ubytovně Stavařov

Příspěvekod vulcan » ned 23. říj 2016, 9:10

Krakene, občas se dá zastihnout v Olomouci na ubytovně Stavařov :D , na Wolkerové, prostředí docela humus, ale holka je to pěkná. Společně je tam asi s Nikol , která byla taky v Rebels. Ano, občas inzeruje, Agama, naprivat, Profit.
Určitě je to atraktivní koc, je vidět, že cvičí a navíc umí chlapa přitáhnout, upoutat, umí udělat divadýlko. Ale že bys musel tak pro ni bláznit ? :shock:
Prostředí je tam opravdu spartánské, ale chodíme tam kvůli něčemu jinému, ne ? Domluvil jsem se s ní na půlhodině za 800. Telefon jsem si bohužel nezaznamenal.
vulcan

Re: Tiffany Olomouc

Příspěvekod kraken89 » ned 23. říj 2016, 14:21

Uznávám, že to trochu přeháním, ale hlavně díky za info, i když znamená jen další cheking webu :shock: :lol:
A stále Olomouc a pod stejným jménem?
kraken89

Re: Tiffany Olomouc

Příspěvekod vulcan » ned 23. říj 2016, 17:23

kraken89 píše:Uznávám, že to trochu přeháním, ale hlavně díky za info, i když znamená jen další cheking webu

Co jsem za tu krátkou dobu vypozoroval, tak si asi nepravidelně finančně vypomáhá, nedělá z toho vědu. Což je asi dobrá varianta, není typicky přešukaná.
Ale asi je třeba sledovat web, to je pravda.
vulcan

Zpět na Dotazy na dívky