Hledat  

Lenka - ul.Kozí

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Lenka - ul.Kozí

Příspěvekod denis0220 » úte 11. říj 2016, 21:44

Zkusil někdo Lenku na Kozí v Diamond. 775 383 651. Snažil jsem se zastihnout, ale dělá asi jen přes víkendy.
Inzeruje s fotkama , které tam měla kdysi slečna Monika myslím, tu jsem jednou navštívil. I podle údajů by to sedělo,
hlavně výška 180+. Neví někdo zda je to původní Monika co tam byla ca před rokem a půl, nebo je to jiná koc ??
denis0220

Re: Lenka - ul.Kozí

Příspěvekod herman » čtv 20. říj 2016, 11:53

Rozhol jsem se, že vyzkouším zcela něco jiného jak tradičně, boužel, střed města je neparkovatelný.
herman

Příspěvekod denis0220 » ned 23. říj 2016, 21:48

herman píše:Rozhol jsem se, že vyzkouším zcela něco jiného jak tradičně, boužel, střed města je neparkovatelný.

Spíše by mě zajímalo, zda již někdo Lenku vyzkoušel... mě se to zatím nepodařilo, zřejmě bývá jen víkendy po 20h...
To že bude střed města parkovatelný, snad napadne někoho, kdo tam pár let nebyl... od toho je tam Parking under the theatre...
za 2 minuty jsi na Jakubáku...
denis0220

Příspěvekod herman » pon 24. říj 2016, 15:58

denis0220 píše:
herman píše:Rozhol jsem se, že vyzkouším zcela něco jiného jak tradičně, boužel, střed města je neparkovatelný.

Spíše by mě zajímalo, zda již někdo Lenku vyzkoušel... mě se to zatím nepodařilo, zřejmě bývá jen víkendy po 20h...
To že bude střed města parkovatelný, snad napadne někoho, kdo tam pár let nebyl... od toho je tam Parking under the theatre...
za 2 minuty jsi na Jakubáku...

Já nejsem z Brna.
herman

Příspěvekod Apoštol » čtv 27. říj 2016, 21:33

Lenku jsem jednou navštívil, je to holka průměrného vzhledu ale větších rozměrů. Nechápejte špatně není tlustá jen narostla trochu víc než je běžné. Postava je souměrná větší prsa k tomu přiměřený zadek. K akci kouř nic moc ale šuk byl fajn a měl jsem pocit, že při další návštěvě by to bylo lepší jelikož se s ní dalo pokecat a přístup se stával vřelejší tím jak jsme se poznávali.

K opakování ale nedošlo jelikož ty větší rozměry mě zneklidňovali a 1500na hoďku mi přišlo taky moc.
Apoštol

Zpět na Dotazy na dívky