Hledat  

Nezbedná Janicka.777 - koupaliště Dobrák

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Nezbedná Janicka.777 - koupaliště Dobrák

Příspěvekod asq » stř 13. pro 2017, 22:10

asq

Re: Nezbedná Janicka.777 - koupaliště Dobrák

Příspěvekod jarjaroslav » stř 13. pro 2017, 23:01

asq píše:Má někdo zkušenosti? Díky

http://www.seznamka69.cz/inzerat/nezbed ... hod/70080/

Foto je možné nalézt i na zahraničních webech :evil: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Re: Nezbedná Janicka.777 - koupaliště Dobrák

Příspěvekod Atr3y » stř 13. pro 2017, 23:12

Jo, byl. Privát v nové zástavbě na Purkyňce, takže byt ok. (Teda má tam kaput baterii ve vaně). Je tam sama a občas místo využije nějaká kolegyně. Nicméně k podstatě věci.. Fotka celkem přidává, věk klasika něco do plusu, míry celkem sedí (prsa už něco zažily). Po sprše jsem vešel do pokoje, kde měla puštěnou telku. Prý by byla ráda kdybych to nechal na ní. Tak říkám ok. Lehl jsem si na břicho, začla sahat po nějakém krému na patlání zad, tak ji zastavuji. Přebírám iniciativu,ale.. na když jsem šáhl na kozy,tak že né že ji bolí. Když jsem ji při orálu sáhl na vlasy,tak že né , že tam má lak. Udělat se na ní taky ne, že se prý koupala. To už jsem se začal pomalu smát.. Rychle jsem si to odbyl a hurá pryč. Orál lehčí průměr, sex hraný a nic moc. Za mě už nikdy více. Chování v klidu,ale to divadlo okolo.. zadarmo drahá.
Atr3y

Zpět na Dotazy na dívky